Intuitie en zelfrijdende auto’s

Datum:
  • vrijdag 5 augustus 2022
  • in
  • Categorie: , , ,
  •  De verwachting is dat de kunstmatige intelligentie en algoritmisering zich in een dermate grote versnelling van ontwikkeling bevindt dat je die exponentieel zou kunnen noemen.



     4-8-2022




    Dat betekent dat die ontwikkeling dan zodanig wordt, dat de groeicurve op een gegeven moment bijna als een rechte lijn omhoog loopt. En dat wil zeggen dat je moet verwachten dat het menselijke verstand dan niet meer in staat zal zijn om te volgen wat de computer doet. Die situatie van de Singulariteit betreft vooral de snelheid waarmee de computer de dingen berekent. Maar de mens heeft iets wat de computer, of een algoritme, nooit zou kunnen berekenen. Namelijk de intuïtie.

    #intuitie #singulariteit #mens #kunstmatigeintelligentie #algoritmisering ► Boek 'Singulariteit': https://www.uitgeverij-occident.nl/nl... ► Boek 'Leer Denken!': https://www.uitgeverij-occident.nl/nl... ► Boek 'Leer Voelen!': https://www.uitgeverij-occident.nl/nl... ► Abonneer u voor meer video's: https://www.youtube.com/MiekeMosmulle... Mieke Mosmuller is arts, schrijfster en filosofe. Zij schrijft over actualiteiten die raken aan haar filosofisch-spirituele ontwikkelingsweg die zij startte in 1983. ► Ondersteun het werk van Mieke Mosmuller, wordt vriend! https://www.vriendenmiekemosmuller.nl... ► Mieke Mosmuller Blog: https://www.miekemosmuller.com ► Facebook: https://www.facebook.com/miekemosmull... ► Uitgeverij Occident: https://www.uitgeverij-occident.nl Intuitie en zelfrijdende auto’s


    Mieke Mosmuller

    0 reacties :

    Een reactie posten