Frankrijk schaft alle Corona-maatregelen af

Datum:
 • zaterdag 6 augustus 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • In Frankrijk zullen alle Coronamaatregelen maandag worden opgeheven.

  1-8-2022


  Bewijs van bescherming tegen vaccinatie tegen Corona, een negatieve test of de status van herstellende zullen niet langer vereist zijn voor reizen naar Frankrijk.

  Voorheen moesten mensen volledig gevaccineerd zijn of een recente negatieve coronatest hebben wanneer zij het land binnenkwamen; voor reizigers uit de EU en sommige andere landen werd ook een bewijs van een recente infectie aanvaard. Dit is nu niet meer nodig, meldt Jouwatch.

  Ook Nieuw-Zeeland heeft sinds gisteravond zijn grenzen opengesteld voor reizigers uit de hele wereld. Het is de laatste openingsstap nadat de eilandnatie zich in de nasleep van de Coronapandemie in maart 2020 als een bezetene aan het Zero-covid-dictaat onderwierp en zich – zonder succes – grotendeels van de buitenwereld afsloot.

  “Dit is geweldig nieuws voor de toeristische sector en de economie nu de lente en de zomer naderen en de mensen van het noordelijk halfrond hun wintervakantie boeken,” kondigde Stuart Nash, de minister die verantwoordelijk is voor toerisme, aan. Ook cruiseschepen zullen het land vanaf zondag weer kunnen aandoen.

  In coronamaatregelen gekkenhuis Oostenrijk zullen vanaf maandag ook coronamaatregelen worden afgeschaft. Iedereen die positief heeft getest op het coronavirus maar zich niet ziek voelt, mag voortaan het huis verlaten.

  WEF “Young World Leader” en voormalig Rothschild bankier Emmanuel Macron had graag per decreet willen blijven regeren, meldt Wochenblick. Maar hij bij de parlementsverkiezingen een nederlaag leed, heeft hij niet langer een meerderheid in het parlement. Zo heeft een “samenwerking” tussen het patriottische Rassamblement National rond Marine Le Pen en de socialistische NUPES-alliantie rond Jean-Luc Melenchon de Corona-dictatuur grotendeels ten val gebracht. Aanvankelijk reageerden de vertegenwoordigers van het Macron-regime stroperig op hun nederlaag.

  In de Senaat, het Franse Hogerhuis, waar Macron nog steeds een meerderheid heeft, stemde zijn eigen partij zelfs voor de intrekking van de maatregelen. Dit is waarschijnlijk een berekende zet: nu tegen het volk ingaan zou hun kans om de komende vijf jaar verdere hervormingen namens de globalisten door te voeren, in de weg staan.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:

  2 reacties :

  Edgar Rice Burroughs zei

  Nederland zal waarschijnlijk als laatste van de klas volgen.

  Anoniem zei

  Voor heel veel mensen zal dit bericht een domper voor ze zijn, immers ze zijn verslaafd geraakt aan de prikken en zitten ,met smart alweer op de volgende booster te wachten. Als deze idioten plots dood neervallen hebben ze er zelf toch geen erg meer in.

  Een reactie posten