Duizenden artsen demonstreren in Neurenberg: ‘We moeten hier een einde aan maken’

Datum:
 • donderdag 25 augustus 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • “Overheden, het medisch establishment, universiteiten en de media hebben de Code op alle 10 punten geschonden.”


  Robin de Boer 25-8-2022


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:06

  Zaterdag kwamen in Neurenberg duizenden artsen bijeen om te demonstreren. Zij willen dat de Code van Neurenberg wordt nageleefd. De Code schrijft onder meer voor dat mensen vrijwillig moeten instemmen met een medische behandeling en daar niet toe gedwongen mogen worden.

  De Code kwam 75 jaar geleden voort uit de Processen van Neurenberg na afloop van de Tweede Wereldoorlog en was een antwoord op de nazi-experimenten tijdens de oorlog.

  Professor Stefan Homburg van de Leibniz-Universiteit Hannover plaatste beelden van de demonstratie op social media:

  (Video verwijderd? Klik hier...)


  Diverse sprekers hielden een toespraak in Neurenberg, waaronder voorzitter van Children’s Health Defense (CHD) Mary Holland. Enkele dagen voor haar toespraak haalden Facebook en Instagram de profielen van CHD offline. De groep had daar vele honderdduizenden volgers.

  Alle 10 punten

  “De afgelopen 2,5 jaar zijn we tragisch genoeg getuige geweest van een wereldwijde aanval op de Code van Neurenberg,” sprak Holland. “Overheden, het medisch establishment, universiteiten en de media hebben de Code op alle 10 punten geschonden.”

  Ze hebben mensen gedwongen om proefkonijnen te worden. Ze hebben mensen gedwongen om onvoldoende geteste, experimentele, genveranderende injecties te nemen, aldus Holland.

  We moeten hier een einde aan maken

  “Diegenen die doelbewust, willens en wetens en met kwade bedoelingen de Code van Neurenberg hebben geschonden, moeten worden gestraft,” benadrukte ze, waarna luid applaus klonk.

  “Ze moeten worden vervolgd en gestraft wegens misdaden tegen de menselijkheid. Dit is één van onze belangrijkste taken. We moeten hier een einde aan maken. En we moeten ervoor zorgen dat dit nooit meer gebeurt,” zei Holland.


  0 reacties :

  Een reactie posten