COVID-19 gevaccineerde mensen krijgen meer slecht nieuws; Dr. Robert Malone legt uit waarom

Datum:
 • donderdag 4 augustus 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • Uit een studie uit het Verenigd Koninkrijk is gebleken dat gezondheidswerkers die meerdere COVID-19 vaccin boosters hebben gekregen nadat zij aanvankelijk geïnfecteerd waren met de oorspronkelijke virusstam uit Wuhan, meer vatbaar zijn voor chronische herinfectie door de Omicron variant, schrijft Theepochtimes.com.

  Dit kan helpen verklaren waarom de mensen die meerdere COVID-19 vaccin boosters hebben gekregen, steeds vaker degenen zijn die in het ziekenhuis belanden met ernstige COVID-19 symptomen, soms met de dood tot gevolg, aldus wetenschapper en arts Dr. Robert Malone.

  In een interview van 21 juli voor het programma “Crossroads” van EpochTV zei Malone, mede-uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie, dat dit verschijnsel het resultaat is van een proces dat “immune imprinting” heet, waarbij de eerste blootstelling aan een virusstam kan verhinderen dat het lichaam voldoende neutraliserende antilichamen tegen een nieuwere stam aanmaakt.

  Hij voegde eraan toe dat dit proces versterkt wordt door meerdere inentingen.

  “Over de hele wereld zien wij deze gegevensreeksen die aantonen dat, helaas, de mensen die sterven en in het ziekenhuis worden opgenomen voor het overgrote deel de sterk gevaccineerden zijn,” zei hij. “Het zijn niet degenen die een natuurlijke immuniteit hebben.”

  Vaccins gebaseerd op oude stammen

  De COVID-19 vaccins die momenteel in omloop zijn, zijn gebaseerd op de Wuhan-stam van het virus, ook bekend als SARS-CoV-2, dat de ziekte veroorzaakt die nu als COVID-19 is geïdentificeerd.

  Sinds de Wuhan-stam overheerst is, zijn er een aantal stammen ontstaan en dominant geworden, waaronder de momenteel dominante Omicron-variant.

  Het probleem is dat COVID-19 vaccins slechts één van de componenten van het hele virus gebruiken, namelijk een spike-eiwit, zodat het immuunsysteem van iemand die een mRNA-vaccin gekregen heeft, getraind raakt om alleen op die component te reageren, legde Malone uit.

  “Als dat antigeen iets veranderd is, als dat virus iets veranderd is, [reageert het immuunsysteem] nog steeds alsof het het oude is,” zei hij.

  De COVID-19 vaccins zijn gebaseerd op het spike-eiwit van het oorspronkelijke virus dat in Wuhan is geïdentificeerd. Die stam van het virus bestaat niet meer en circuleert niet meer onder de bevolking, zei Malone.

  Als een vaccin dat gebaseerd is op een nu verdwenen virusstam herhaaldelijk wordt toegediend, traint dat het immuunsysteem om zich steeds meer te concentreren op het antigeen dat via het vaccin wordt toegediend en al het andere dat een beetje anders is te veronachtzamen, verklaarde Malone, die dit verschijnsel immune imprinting noemt.

  “De literatuur over immuun imprinting is bomvol,” zei Malone. “Paper na paper na paper in de top peer-reviewed tijdschriften van de toplaboratoria over de hele wereld documenteren het.”

  Het verschijnsel is al lang bekend op het gebied van de vaccinologie, zei Malone, maar het onderwerp is verboden, en de mensen die op dat gebied werken spreken er liever niet over, zei hij.

  Vaccinimmuniteit tegenover natuurlijke immuniteit

  Werknemers in de gezondheidszorg in het Verenigd Koninkrijk – van wie velen geïnfecteerd waren met de Wuhan-variant van het virus en ook drie of vier doses COVID-19-vaccin kregen – hebben chronische herhaalde infecties ontwikkeld door de Omicron-variant, zei Malone, die een paper aanhaalt dat gepubliceerd is in het academische tijdschrift Science.

  Uit een ander paper dat in Nature gepubliceerd is, blijkt dat de evolutie van het virus niet uit de algemene bevolking komt, maar eerder uit immuungecompromitteerde mensen die meerdere vaccindoses gekregen hebben, zei Malone, en ongeveer 30 procent van de sterk gevaccineerde bevolking heeft herhaalde infecties.

  Dit is in strijd met het gepromote verhaal dat de ongevaccineerden de bredere bevolking in gevaar brengen, merkte Malone op.

  Natuurlijke immuniteit tegen een COVID-19 infectie duurt minstens 14 maanden, inclusief immuniteit tegen de Omicron stammen, aldus Malone, die een wetenschappelijk artikel uit Qatar aanhaalt dat nog niet door vakgenoten is beoordeeld (pdf).

  Vaccin-geïnduceerde immuniteit duurt echter maar een paar maanden, voegde hij eraan toe.

  Wanneer iemand besmet wordt met het oorspronkelijke virus, zal die persoon een immuunreactie opwekken die “allerlei eiwitten van het virus omvat,” op voorwaarde dat hij of zij niet te veel immuunimprinting heeft ondergaan, legde Malone uit.

  “Het probleem met deze monovalente vaccins, of de single-antigen vaccins, is dat zij al uw immuunrespons tegen één ding aanjagen, in tegenstelling tot het hele virus. Het enige wat het virus dus hoeft te doen is genetisch, via de evolutie, een paar knoppen om te zetten om daaraan te ontsnappen,” zei hij. “En dat is precies wat er met Omicron gebeurd is.”

  De paradox is dat de meeste landen met opkomende economieën en lage vaccinatiecijfers ook de laagste COVID-19 sterftecijfers ter wereld hebben, zei Malone.

  “Het is waarschijnlijk dat we deze trend zullen blijven zien,” zei hij.

  Volgens Our World in Data is slechts 1,4 procent van de Haïtiaanse bevolking gevaccineerd, en het land heeft 838 COVID-19 sterfgevallen geregistreerd, een percentage van 73 sterfgevallen per 1 miljoen mensen.

  In Zuid-Afrika, waar 32 procent van de bevolking gevaccineerd is, zijn er bijna 102.000 sterfgevallen geweest, een percentage van 1.717 sterfgevallen per 1 miljoen mensen.

  In het Verenigd Koninkrijk is 75 procent van de bevolking gevaccineerd, en zijn er meer dan 184.000 mensen gestorven, dat is een percentage van 2.736 sterfgevallen per 1 miljoen.

  En in de Verenigde Staten is 67 procent van de bevolking gevaccineerd, en zijn 1,03 miljoen mensen aan het virus gestorven, een percentage van 3.058 doden per 1 miljoen mensen.

  Andere problemen met vaccins

  Malone wees op een probleem met de huidige mRNA-vaccins.

  Wanneer een vaccin in de arm van een patiënt wordt ingespoten, wordt verondersteld dat het RNA van het vaccin, dat een gemodificeerd RNA is, slechts een paar uur blijft zitten, maar uit een studie van de Stanford Universiteit blijkt dat “het RNA minstens 60 dagen blijft zitten,” zei Malone.

  De regering houdt echter alleen rekening met vaccinreacties en -ziekten die in de eerste paar weken na de vaccinatie in het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) worden geregistreerd, ook al is het middel twee maanden later nog in het lichaam, zei Malone.

  “Het RNA van het vaccin produceert meer spike-eiwit dan de natuurlijke infectie doet,” zei hij. “Nu is dat logisch over waarom we meer bijwerkingen zien met de vaccins dan met de infectie zelf, want spike is een toxine.”

  VAERS is opgericht door de Centers for Disease Control and Prevention en de Food and Drug Administration om gegevens over de bijwerkingen van vaccinaties te verzamelen en te analyseren.

  Het systeem berust op personen om meldingen in te sturen en is niet bedoeld om vast te stellen of een gemeld gezondheidsprobleem door een vaccin veroorzaakt is, maar het is “vooral nuttig voor het opsporen van ongewone of onverwachte patronen van meldingen van ongewenste voorvallen die zouden kunnen wijzen op een mogelijk veiligheidsprobleem met een vaccin,” aldus het Department of Health and Human Services.

  Malone, voorzitter en mede-oprichter van de International Alliance of Physicians and Medical Scientists, zei dat meer dan 17.000 artsen en wetenschappers een verklaring hebben ondertekend waarin ondubbelzinnig staat dat genetische vaccins uit de handel moeten worden genomen.

  “Deze genetische vaccins werken niet,” zei hij.


  Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram


  0 reacties :

  Een reactie posten