#968: Titel: In de stikstofcrisis staat nog heel veel te gebeuren. Tiekstra in gesprek met Erisman

Datum:
  • woensdag 10 augustus 2022
  • in
  • Categorie:
  •  Journalist Jurgen Tiekstra in gesprek met hoogleraar milieu en duurzaamheid Jan Willem Erisman over de stikstofcrisis.



    22-7-2022



    De Nieuwe Wereld TV is een platform dat mensen uit verschillende disciplines bij elkaar brengt om na te denken over grote veranderingen die op komst zijn door een combinatie van snelle technologische ontwikkelingen en globalisering. Het is een initiatief van filosoof Ad Verbrugge in samenwerking met anchors Jelle van Baardewijk, Marlies Dekkers en Thomas Bollen. De Nieuwe Wereld TV wordt gemaakt in samenwerking met Centrum Ethos aan de VU en Filosofische School Nederland. Volg ons! https://linktr.ee/de_nieuwewereld Wil je ons steunen? Dat kan hier: https://www.whydonate.nl/donate/denie...

    De Nieuwe Wereld


    2 reacties :

    Anoniem zei

    Een oeverloze discussie over stikstof(oxide) Wat me opvalt is dat er voortdurend gesproken wordt over het inkrimpen van de veestapel vanwege de uitstoot van stikstofoxide. Wat me daarbij opvalt is dat er met geen woord gesproken wordt over het toegenomen aantal inwoners van Nederland vanwege de idiote import van economische migranten. Ieder mens en dier stoten stikstof oxide uit dmv. winden en drollen.
    Zet een stop op de import van kanslozen, steun ze in het land van herkomst, stuur een aantal van deze mensen terug en de stikstof(oxide)uitstoot zal flink dalen. Probleem is opgelost.

    Anoniem zei

    Veganisten stoten veel meer stikstofoxyde uit als normaal etende mensen, dus wat nu zo door... gepropagandeerd wordt om geen vlees meer te eten veroorzaakt veel meer stikstofuitstoot. https://www.msn.com/nl-nl/gezondheid/medisch/veganisten-laten-7-keer-zo-vaak-scheten-als-vleeseters/ar-AA10tyE0?ocid=msedgntp&cvid=69306d9bcad841e8a7bb6e2ab5cae904

    Een reactie posten