Verplicht een asielzoeker in je huis? Van Meijeren (FVD) over nieuwe asielnoodwet

Datum:
 • donderdag 7 juli 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  Door decennia lang massale immigratie toe te staan kampen we nu met een asielcrisis.
  7-7-2022
  In plaats van de toestroom te stoppen, komt het kabinet met een noodwet waarmee Nederlanders verplicht kunnen worden om vreemdelingen te huisvesten.

  ► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu ► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL ► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie ► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/ ► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie ► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocra... ► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl ► GAB: https://gab.com/fvdnl ► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​ Word lid: fvd.nl/wordlid ☻ SUBSCRIBE NU: http://bit.ly/2tjUcZk​​​​​​


  3 reacties :

  Anoniem zei

  Noodwet op noodwet op noodwet, letterlijk alles wordt uit de kast gehaald om de omvolking nog voor de komende verkiezingen voor elkaar te hebben.. Nog steeds zijn er hele volksstammen in Nederland die weigeren in te zien welke kant het opgaat, namelijk die van een van de ergste dictaturen die er mogelijk zijn.

  Anoniem zei

  Het is best goed om onze rijkdom te delen met anderen/andere werelddelen. Maar het eindeloos opvangen van mensen die naar dit kleine landje komen is geen houdbaar antwoord op de ongelijke verdeling van rijkdom of oorlogen, hongersnoden enz. Alsof de keuze is opvangen of niks. En dat is niet de keuze! Dat is een denkfout! We moeten ANDERS helpen.

  Anoniem zei

  Ik wil geen apen in huis dat gaat geheid verkeerd of ze vermoorden mij of ik hen

  Een reactie posten