Thierry Baudet in internationaal interview: 'Ze zijn de Great Reset aan het doorvoeren'

Datum:
 • zondag 17 juli 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  Het echte doel hier is de Great Reset, ........  De Epoch Times - een invloedrijk internationaal medium - heeft Thierry Baudet geĆÆnterviewd over de boerenprotesten in ons land. Tijdens dat interview sprak Baudet klare taal: "De echte agenda achter stikstof is dat ze een stok willen hebben om de boeren mee te slaan." Want, zei hij, ze willen gewoon de Great Reset invoeren, waarvoor het nodig is dat de boerenstand kapotgaat.

  Ook zei Baudet iets anders - iets heel belangrijks, maar iets dat helaas niet vaak besproken wordt. "Er zit ook een spirituele component aan de aanval op de boeren. Dit zijn mensen die van het land leven, en die een hechte band hebben met hun omgeving, met hun geschiedenis, met hun tradities. Dit zijn dus niet postmoderne, posthistorische, postnationalistische mensen."

  Het zijn trotse familiemensen met hun eigen bedrijf, die op hun eigen land leven, die zich verbonden voelen met de geschiedenis en de natuur van dit land," gaat Baudet verder. "En dus vormen ze een directe bedreiging voor de post-nationalistische, post-identitaire agenda van de globalisten."

  "Het echte doel hier is de Great Reset, massa-immigratie, transnationale overheden. Dit is waarom mensen geatomiseerd moeten worden; ze moeten hun verbinding met hun eigen land verliezen. Daarom vallen ze de boeren aan."

  Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

  Triest genoeg is dit inderdaad wat er aan de hand is. En het is dan ook waarom we de boeren allemaal moeten steunen. De globalisten willen ons losweken van ons land, van onze geschiedenis (vandaar ook de aanvallen op de nationale historie), en van elkaar. Ze willen zelfs onze gezinnen kapotmaken... dit allemaal met het grote doel om ons in atomen te veranderen die alleen nog verbinding voelen met De Almachtige Staat.

  De boeren zijn weliswaar het eerste grote slachtoffer hiervan, maar niet het laatste. Uiteindelijk moeten we er allemaal aan geloven.

  DDS  0 reacties :

  Een reactie posten