Eva Vlaardingerbroek op Amerikaanse tv: “Nederlandse boeren staan Great Reset-plannen in de weg

Datum:
 • zondag 10 juli 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Protesterende boeren in Nederland zijn door de politie beschoten nadat de regering had geprobeerd de boerderijen in het land te collectiviseren, onder verwijzing naar de stikstofuitstoot en het “klimaat”.


  10-7-2022


  Maar in werkelijkheid gaat het niet om het klimaat, maar om de boeren die in bezit zijn van land die in de weg staan van de plannen van de regering om de nieuwe “Grote Reset” samenlevingsvorm in te voeren, waarschuwt voormalig FVD-politica Eva Vlaardingerbroek op Fox News.

  In een interview met Fox News nieuwsanker Tucker Carlson zet de Nederlandse rechtsfilosofe Eva Vlaardingerbroek vraagtekens bij de grondslag voor de zeer harde behandeling door de Nederlandse regering van protesterende boeren deze week, waarbij onder andere een tractor bestuurd door een zestienjarige jongen door de politie werd beschoten, schrijft Friatider.se.

  “Waar het hier om gaat is dat de regering het land van onze boeren steelt. En ze doen dat onder het voorwendsel van een denkbeeldige klimaatcrisis, die de meerderheid van de boeren uit de markt zal dwingen,” zegt zij.

  De regering heeft plannen aangekondigd voor dwangverkoop van landbouwbedrijven om te voldoen aan “emissiedoelstellingen”. Dit heeft de landbouwers ertoe aangezet protestacties te ondernemen, onder meer door de Dam in Amsterdam te bezetten. Zij hebben ook geprobeerd om naar het huis van stikstofminister Christianne van der Wal te gaan om te demonstreren.

  Wat de minister van Veeteelt betreft, zij heeft openlijk toegegeven dat de hervorming in de praktijk zal betekenen dat verscheidene landbouwbedrijven gedwongen zullen worden te sluiten en staatseigendom zullen worden, schrijft de Zweedse YLE. Dit heeft de toch al ontevreden landbouwers tot het breekpunt van hun woede gebracht.

  Eva Vlaardingerbroek merkt op dat de boeren zich hevig verzetten en op het ogenblik overal in het land wegen en autowegen blokkeren. En de redenen waarom de regering hen hard aanpakt, zijn natuurlijk niet het klimaat, volgens Vlaardingerbroek.

  De reden is dat zij het land van de boeren willen hebben, is dat zij het willen gebruiken om woningen voor immigranten te bouwen. De boeren staan ook in de weg van de Grote Reset-plannen die zij voor ons in het verschiet hebben. Boeren zijn hardwerkende, gelovige mensen die vooral zelfvoorzienend zijn, en dat is iets wat haaks staat op de globalistische agenda van de regering.

  De plannen om de stikstofuitstoot te verminderen zouden waarschijnlijk veel landbouwbedrijven buiten bedrijf stellen. De landbouwers vinden dat zij oneerlijk worden behandeld ten opzichte van de vervoer- en de luchtvaartindustrie, waarvan de machthebbers veel gebruik maken.

  “De Grote Reset” is een term die de laatste jaren is gepromoot door prominenten die verbonden zijn aan de conferentie van machthebbers van het Economisch Wereldforum. De term beschrijft een plan om een op huur gebaseerde economie op te zetten, waarin de individuen niets bezitten, maar in plaats daarvan de nodige bezittingen verhypothekeren of leasen van enkele grote wereldomspannende bedrijven en banken, wier rol doet denken aan de rol van de staat in de voormalige Sovjet-Unie.

  De Nederlandse boeren hebben er genoeg van en vechten moedig terug tegen de Grote Reset. Zij verdienen uw volledige steun. De mijne hebben ze zeker. Het is heel eenvoudig: Geen boeren, geen voedsel, schrijft Eva Vlaardingerbroek op Facebook.

  Bonus:

  Boerenprotesten gaan internationaal! Interview met Thierry Baudet


  Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  GREAT RESET DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  0 reacties :

  Een reactie posten