De boeren-, woningen- en autoproblemen opgelost.

Datum:
 • donderdag 28 juli 2022
 • in
 • Categorie: , , , ,
 • Velen laten zich van alles welgevallen, zeker wanneer het van overheidswege wordt opgelegd. De corona-idioterie spreekt boekdelen.

  Rients Hofstra 28-7-2022

  Nu zijn de boeren, de woningtekorten en de vervuilende auto’s aan de beurt. Maar wanhoop niet: hier een alles omvattende oplossing.

  De heksenjacht op de boeren is ieder inmiddels al een tijdje duidelijk. Dat er door de overheid, in opdracht van de WEF-kliek, een relatie wordt gelegd tussen stikstof, boeren en een tekort aan woningen is inmiddels ook bekend. Landbouwgrond zou nodig zijn om een miljoen nieuwe woningen te kunnen bouwen. Daarvoor moeten boeren worden uitgekocht of worden onteigend. Formeel niet vanwege die woningen, maar vanwege een teveel aan stikstofuitstoot.

  Nu heeft uitgerekend een D66 prominent en wetenschapper Lindeboom onderbouwd aangegeven dat stikstof geen probleem is. Leon de Winter schreef in zijn column in De Telegraaf dat door de eeuwen heen dier- en plantsoorten het loodje hebben gelegd en dat er andere voor in de plaats zijn gekomen. Moeten we niet een beetje blij zijn dat we niet meer met dino’s in allerlei gedaantes te maken krijgen?

  Dan blijft over het argument dat er veel woningen gebouwd moeten worden, deels ook vanwege de enorme instroom van buitenlandse (economische) vluchtelingen. Hier beleid op voeren vereist een Nexit, omdat Brussel domweg niet aan de Nederlandse belangen denkt.
  Minister Hugo de Jonge van Wonen -die blijkbaar eerder ook al verstand had van de zorg en er daarom een puinhoop van wist te maken- spreekt over een miljoen nieuwe woningen. En, meneer de minister, deze ruimte voor al die bouwwerken is er, zonder ook maar één boer werkloos te maken, nl. onze snelwegen.

  Als we nu eens al onze snelwegen overkappen en daar de nodige woningen (flats?) op bouwen, hoeven we geen natuur- en landbouwgronden op te offeren. Te denken valt om te beginnen aan de A6 vanaf de Hollandse Brug bij Muiderberg tot voorbij Lelystad, zo’n 30 km. lang. En dat minimaal over een breedte van 400 meter. Zo kan Almere Stad worden verbonden met Almere Haven, Almere Buiten met Nobelhorst, Oosterwolt en Almere Hout.
  Deze ruimtebesparende truck kan boven elke snelweg worden gerealiseerd, zeker daar waar langs die snelweg al bebouwing aanwezig is.

  De zo ontstane tunnels krijgen in de zijwanden oneindig veel rechtopstaande windvanen die gaan draaien als er auto’s voorbijsnellen. Ze wekken op deze wijze stroom op voor de verlichting en voor de vele afzuigers die de CO2 en stikstof bevattende uitlaatgassen afvoeren naar een station waar die “schadelijke” stoffen eruit gefilterd worden.

  Aan weerskanten van de snelwegen, maar wel onder de overkapping is ruimte genoeg voor parkeerhavens, parkeerstroken of parkeergarages. Want wat blijkt: In al zijn vakinhoudelijke onkunde beweert woonminister De Jonge ook nog eens dat door de wooncrisis er geen ruimte is auto’s bij de woning te parkeren. De doordenkende en wakkere Nederlanders zien hier het plaatje dat de WEF-kliek voor ogen staat. You will own nothing. Dus ook geen auto.

  De volgende stap is een verbod op honden en katten, omdat ook die milieuonvriendelijk zouden zijn. You will own nothing wordt langzaam, stapje voor stapje ingevoerd en de massa laat dit gelaten gebeuren. Behalve de boeren, maar daar speelt een groot percentage eigen belang een rol. Zij zullen het onderspit gaan delven tenzij zij met oplossingen komen. Oplossingen die van VVD-mastodont Remkes echt niet te verwacht zijn.

  Waar de mensen dan zo happy van worden is door de WEF-meelopers niet duidelijk te maken.
  Immers Klaus Schwab van het WEF roept al jaren: “You’ll own nothing and will be happy”.
  Dat er kritisch gekeken kan worden naar bepaalde takken binnen o.a. de veeteelt is een andere zaak. De megastallen waar de dieren amper nog de ruimte hebben om te staan en te liggen is dieronterend. Het dierenvervoer over grote afstanden (varkens van Nederland naar Italië om daarna als ham terug te keren is geen zeldzaamheid). Bekend is dat varkens slachten in Italië goedkoper is dan hier in Nederland. Maar dit valt onder het beleidsterrein van dierenwelzijn.

  Vervolgens verschijnt er een artikel over de schonere lucht in Nederland. En laat dat nou ook weer niet goed te zijn. De schonere lucht laat meer verwarmende zonnestralen door waardoor volgens de milieu-onheilsprofeten de aarde weer sneller opwarmt. Maar de eventuele opwarming komt niet van de mens, maar van kosmische invloeden en dan m.n. van de zon. Onder aanvoering van Bill Gates willen die fanaten een complete nevelband van zilverdeeltjes om de aarde sproeien. Wie gaan dat schild weghalen als de aarde opeens af zou gaan koelen? Kortom, beleidsmakers denken niet zelf, maar denken na onder de wurgende invloed van machtige lobbyisten.

  Kortom, denk zelf i.p.v. na! Het leven is niet zo ingewikkeld als de belangen van enkelingen niet allesbepalend zijn. En die enkelingen zijn verenigd in enge organisaties als WEF, WHO, NATO en andere moeilijk te controleren internationale organisaties, waarbij de belangen van de farma en chemie toonaangevend zijn.

  Gaat de massa eindelijk zelf- i.p.v. nadenken, wanneer het te laat is? Wanneer er geen auto meer voor de deur mag staan en alle huisdieren zijn afgevoerd? Wanneer we overal worden gecontroleerd op het hebben van enig bezit? Of we dan ook gelukkig zijn wordt niet onderzocht, echt niet! 


  Rients HofstraPluchen Revolutie

  0 reacties :

  Een reactie posten