Covid “Vaccin” nieuws: Vaccineerders worden wanhopig, het bedrog blijft niet verborgen

Datum:
 • zondag 31 juli 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Het aantal sterfgevallen in Australië blijft stijgen


  30-7-2022


  Het aantal sterfgevallen in Australië blijft stijgen, bij 15% van de Amerikaanse volwassenen wordt een nieuwe aandoening geconstateerd na de Covid-injectie, de Duitse ziekenhuisfederatie eist intrekking van het vaccinatiemandaat, Covid vaccin veroorzaakt onvruchtbaarheid, propagandisten brengen Novavax op de markt als een “kruidengeneesmiddel”, een onnauwkeurige bevolkingsgrootte is een probleem voor de Ierse bureaus die coronavirusstatistieken opstellen, belangrijke punten die u moet overwegen voordat u uw kind laat vaccineren, meer dan 40% van de ouders in de VS zegt dat zij hun kind “beslist niet” zullen vaccineren, en nog veel meer, bericht Expose-news.com.

  Zoals in onze vorige artikelen, zijn er zoveel onthullingen over Covid-injecties, de zogenaamde “vaccins,” dat het niet mogelijk is ze allemaal te collationeren of samen te vatten. Hieronder staan een paar geselecteerde artikelen die de afgelopen dagen zijn gepubliceerd. Maar eerst, om de toon te zetten, een kort overzicht hoe het de verschillende sterk gevaccineerde landen vergaat, volgens de grafieken van Our World in Data.

  Op 27 juli 2022 had het Verenigd Koninkrijk volgens Our World in Data het hoogste aantal ziekenhuisopnamen met Covid, daarna volgen, gerangschikt naar het aantal patiënten per miljoen, Australië, Canada, Ierland, de Verenigde Staten, Denemarken, en Nederland. Duitsland heeft het hoogste aantal patiënten op de intensive care met Covid en Australië heeft momenteel het hoogste aantal sterfgevallen met Covid.

  Het aantal sterfgevallen in Australië blijft stijgen

  Na 2 jaar radicaal en experimenteel verplicht volksgezondheidsbeleid om te streven naar “zero covid ten koste van alles (maar wij betalen niet)”… ligt Australië nu op 15.572 extra sterfgevallen voor het jaar boven de basislijn (9% hoger) en 8.308 extra sterfgevallen boven de 5-jaarreeks.

  Op dit moment is Australië voor meer dan 96% gevaccineerd (volwassenen, d.w.z. degenen die het risico lopen te sterven), en er staan meer dan 100 mensen per week te boek als stervende aan Covid – en dat aantal stijgt nog – wat een aanfluiting is van die valse beloften die in 2021 gedaan zijn.

  Vergeet niet dat veel volksgezondheids “deskundigen” en beleidsmakers al in jaren geen echte patiënt meer behandeld hebben. Deze democidale ramp is het gevolg van het feit dat men hun absolute macht geeft over individuele rechten “voor uw veiligheid”. Als die macht hun niet wordt ontnomen en teruggegeven aan het individu, kunnen we veilig aannemen dat we meer van hetzelfde kunnen verwachten.

  Lees meer: Arkmedic’s blog, 29 juli 2022

  15% van de Amerikaanse Volwassenen gediagnosticeerd met nieuwe aandoening na Covid-vaccin, Zogby Survey Finds

  Meer dan twee jaar nadat Operation Warp Speed begon, heeft Children’s Health Defense John Zogby Strategies opdracht gegeven om twee enquêtes te houden over de houding en de algemene gezondheid van Amerikaanse volwassenen.

  Van degenen die een Covid-19 vaccin hebben gekregen, zegt 15% dat zij binnen enkele weken tot enkele maanden na inname van het vaccin door een arts gediagnosticeerd zijn met een nieuwe aandoening.

  In een vervolgvraag werd een lijst van medische aandoeningen gegeven en werd de gediagnosticeerde respondenten gevraagd “alles te selecteren wat van toepassing is”. Bij degenen bij wie binnen enkele weken tot enkele maanden na de toediening van een Covid-19-vaccin een nieuwe aandoening medisch werd vastgesteld, waren de top vijf genoemde aandoeningen

  • 21% bloedklonters
  • 19% hartaanval
  • 18% leverschade
  • 17% beenklonters/longklonters
  • 15% beroerte

  Lees meer: The Defender, 28 juli 2022

  Duitse Ziekenhuisfederatie eist intrekking van vaccinatiemandaat na onthulling van enorme bijwerkingen

  Nog geen week nadat het Duitse Ministerie van Volksgezondheid heeft toegegeven dat 1 op de 5.000 Covid-prikken tot ernstige bijwerkingen leidt, eist de Duitse ziekenhuisfederatie dat de vaccinatieplicht voor zorgpersoneel wordt ingetrokken. “Het is niet verstandig ermee door te gaan.”

  Lees meer: RAIR Foundation USA, 29 juli 2022

  Covid Vaccin-geïnduceerde onvruchtbaarheid? Iedere man en vrouw zou zich zorgen moeten maken

  In een interview met Blaze TV heeft Dr. Peter McCullough dit onderwerp frontaal benaderd. Luister naar wat hij te zeggen heeft. Ten eerste over de mannen:

  “Er is een bereik van het aantal en de beweeglijkheid van sperma. De mannen die in het lagere bereik zitten, zullen duidelijk met vaccinatie in het onvruchtbare bereik gebracht worden. En het duurt maanden en maanden en maanden om te herstellen. Dus alleen al tegen de tijd dat ze hersteld zijn, nemen ze een verplichte booster – en gaan ze weer terug naar het onvruchtbare bereik. Ik kan u zeggen, als arts, dat iedere man bezorgd zou moeten zijn.”

  Maar wat misschien nog verontrustender is dan wat er met mannen gebeurt, hoe zit het met de gevolgen voor de eierstokken van vrouwen en hun eicellen?

  “Belangrijk is dat de vrouwelijke eierstokken vanaf hun geboorte een vast aantal eicellen hebben. Dus als de genetische code in de eierstokcellen geïnstalleerd wordt, en het spike-eiwit in de eierstok geproduceerd wordt, veroorzaakt dat niet alleen onregelmatigheden in de menstruatie, maar vrijwel zeker ook de dood en vernietiging van die kostbare eierstokcellen. Die eicellen. Eieren worden vernietigd, en dus zou men, op basis van meer waarschijnlijkheid dan niet, concluderen dat met serie-injecties om de zes maanden, vrouwen onvruchtbaar gemaakt kunnen worden.”

  Lees meer: The Vigilant Fox, 28 juli 2022

  Propagandisten proberen nu Covid-vaccin “Novavax” als kruidengeneesmiddel te positioneren, nadat ze beseffen dat het publiek alle vertrouwen in de bedrieglijke farmaceutische industrie verloren heeft

  O, wat zal het vaccin-industrie-complex veel moeite doen om Amerikanen te “verkopen” dat ze zich laten injecteren met experimentele, giftige prionen voor de ultieme oplichtersziekte, de Wuhan Griep. Novavax heeft onlangs een vierde Fauci-griepvaccin gemaakt waarin boomschors en motcellen verwerkt zijn, duidelijk in een poging om het vaccin “natuurlijk” te laten klinken, wat dom is, want je gaat geen boomsap in je bloed INJECTEREN.

  Dit is gewoon een sinistere poging om experimentele Covid-vaccins te laten klinken alsof het kruidengeneesmiddelen zijn. Wat een grap. Novovax realiseert zich dat niemand de dodentrucs van Bill Gates/CCP meer vertrouwt, en aangezien de mensen wel vertrouwen hebben in NATUURLIJKE geneeskunde, probeert het zijn nieuwe virusprik als “kruidengeneesmiddel” te positioneren. Eén groot probleem. In de kruidengeneeskunde INJECTEREN wij geen kruiden in ons bloed. Leuk geprobeerd pharmagasten.

  Lees meer: NewsTarget, 27 juli 2022

  Dublin’s slag om de Boosters

  De voorlopige resultaten van de Ierse volkstelling hebben een probleem met zich meegebracht. Om precies te zijn, een probleem voor de overheidsdiensten die coronavirusstatistieken opstellen. Ierland telt, naar het schijnt, 5,1 miljoen inwoners binnen zijn grenzen. Een aanzienlijke bevolkingstoename ten opzichte van de vorige keer in 2016.

  Als gevolg daarvan hebben de anoraks die de cijfers van de Ierse vaccinatiegraad berekenen, hun modellering zogezegd moeten bijwerken – want de meeste eerdere vaccincijfers waren gebaseerd op de cijfers van de volkstelling van 2016. Een bevolkingscijfer dat ongeveer 350.000 lager ligt dan het werkelijke aantal mensen dat in 2022 in het land woont. Dit kan alleen maar een nadelig effect hebben op de eerder aanvaarde algemene vaccinatiecijfers.

  Lees meer: The West’s Awake, 29 juli 2022

  Nieuw paper suggereert dat de Covid mRNA vaccinatiegraad verband houdt met een toename van het totale aantal sterfgevallen

  Een hoger gebruik van Covid mRNA-vaccinaties correleert met een kleine maar opmerkelijke stijging van de totale mortaliteit, volgens een nieuw paper van een Nederlandse onderzoeker.

  Net als veel andere Europese landen met hoge vaccinatiecijfers heeft Nederland het grootste deel van het afgelopen jaar een hoge sterfte door alle oorzaken gehad, zelfs wanneer de Covid-sterfgevallen buiten beschouwing worden gelaten.

  De bevinding in het nieuwe artikel is vooral opvallend omdat Nederland nationaal zeer hoge Covid-vaccinatiecijfers heeft, zodat de verschillen tussen de steden betrekkelijk klein zijn. Bijna elke stad had vaccinatiepercentages tussen 70 en 90 procent – meestal mRNA shots van Pfizer en Moderna, samen met enkele DNA/AAV vaccins.

  Zoals het document uitlegt, bewijst het patroon niet dat vaccinaties die sterfgevallen veroorzaakten, maar alleen dat de correlatie bestaat.

  Lees meer: Alex Berenson, 28 juli 2022

  De immunisatiefraude – Deel 5, Gebruik van de verkeerde vaccincultuur

  Met de covid-prik hebben ze het zeker mis. Het oorspronkelijke Wuhan spike-eiwit is door ons lichaam gemuteerd in talloze aanwijsbare stammen. Men blijft er dus op aandringen u in te spuiten met mRNA dat iets maakt dat lijkt op het oorspronkelijke Wuhan spike-eiwit. Behalve het feit dat dit leidt tot de productie van een waardeloos antilichaam, heeft het nog verscheidene andere gevolgen om dit te doen.

  Ten eerste kan het leiden tot ADE of Antibody-Dependent Enhancement. Aangezien het antilichaam dat door de injectie wordt aangemaakt niet langer stevig aan het spike-eiwit zal binden, kunnen andere blootgestelde delen van het antilichaam zich hechten aan CD32-receptorplaatsen op cellen van uw immuunsysteem en het virus in staat stellen hen te infecteren. Zo werkte het virus dat met AIDS in verband wordt gebracht, het infecteerde cellen van het immuunsysteem. Daarom noemden ze het AIDS (Acquired Immune Deficiency Syndrome). Het maakte uw immuunsysteem gebrekkig, verworven door een specifieke virusinfectie. Nu hebben we dus VAIDS (Vaccine Acquired Immune Deficiency Syndrome).

  Ten tweede, omdat het antilichaam dat door de prik gemaakt wordt nu het verkeerde antilichaam is, zullen er bij mensen die de prik gekregen hebben, infecties van varianten optreden. Dat komt omdat de T-cellen die de eiwitten op het virus herkennen, opnieuw getraind werden om alleen het oorspronkelijke enkelvoudige spike-eiwit te herkennen, en dat eiwit bestaat niet meer in de natuur.

  Lees meer: Dr. Kevin Stillwagon, 28 juli 2022

  Mijn Fox News.Com Op-Ed over het falen van de president op het gebied van vaccins

  De vaccinatoren zijn nu aanbeland bij hun laatste narratief ter ondersteuning van de vaccins, zoals hieronder (niet dat narratief over de gevaccineerden die naar de hemel gaan, het staat daarboven).

  De “vaccin-kennende” minderheid van het publiek is klein, maar de gegevens die dit narratief tegenspreken zijn immens. De V.S. zijn het enige land met “officiële” gegevens die deze bewering ondersteunen, maar die gegevens zijn zo heimelijk gemanipuleerd, dat bijna niemand van het grote publiek of van de verstrekkers van het gezondheidssysteem op de hoogte is van de manipulatie, noch van de manier waarop ze tot stand is gekomen.

  Lees meer: Dr. Pierre Kory, 28 juli 2022

  Meer dan vier op de tien ouders van kinderen onder de 5 die voor het vaccin in aanmerking komen, zeggen dat zij hun kind “zeker niet” zullen inenten voor Covid-19

  Amerikaanse ouders zeggen tegen de regering: schuif je vaccin maar in, niet in mijn kinderen!

  “Wanneer ouders in hun eigen woorden wordt gevraagd naar de belangrijkste reden waarom zij hun in aanmerking komende kind onder de 5 jaar niet “meteen” zullen inenten, noemen zij bezorgdheid over het feit dat het vaccin nieuw is en niet genoeg getest of onderzocht, bezorgdheid over bijwerkingen, en bezorgdheid over de algemene veiligheid van de vaccins.”

  Lees meer: KFF Covid-19 Vaccine Monitor, 26 juli 2022

  Voordat u uw kind vaccineert, moet u vijf essentiële zaken in overweging nemen

  “Iedereen heeft oogkleppen voor vaccinatieschade,” vertelde Dr. Syed Haider aan onderzoeksjournaliste Mary Beth Pfeiffer. “Patiënten denken dat zij het kortste strootje van één op een miljoen hebben getrokken.”

  Een kleine minderheid van de 223 miljoen volledig gevaccineerde Amerikanen heeft ernstige reacties op vaccins gemeld. Maar uit de beschikbare cijfers, uit een systeem dat gevoelig is voor enorme, door het CDC erkende, onderrapportage, blijkt dat hun aantal groot is. Per 15 juli heeft het U.S. Vaccine Adverse Events Reporting System, of VAERS, meer dan 1,3 miljoen meldingen van covid-vaccinschade ontvangen, waaronder 29.635 sterfgevallen.

  De risico’s van covid-19 vaccinatie van kinderen moeten worden afgewogen tegen de voordelen. De compilatie van Pfeiffer, noodzakelijkerwijs beknopt, probeert dat te doen. Klik op de links. Overweeg waarom wel en waarom niet. Doe wat is afgeraden: denk er goed over na.

  Lees meer: Mary Beth Pfeiffer, 28 juli 2022


  Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  0 reacties :

  Een reactie posten