COVID-leugens: de grootste vertrouwensvernietiger in de geschiedenis van de mensheid

Datum:
 • maandag 25 juli 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • Dat geldt voor vaccins, voor mondkapjes, en vrijwel alle maatregelen. 
  COVID-leugens: de grootste vertrouwensvernietiger in de geschiedenis van de mensheid

  (Door: Greg Hunter – Vertaling: “Malpaso”)

  Steve Kirsch was CEO van Big Tech die met pensioen ging na twee ‘vaccinaties’. Toen kwam hij erachter dat het verhaal over steeds weer opnieuw moeten vaccineren niet strookte met de wetenschap en feiten. Vaccins waren niet ‘veilig en effectief’, zoals men zei. Mensen die voorheen gezond waren, vielen dood neer nadat zij gevaccineerd waren. Dus ging hij zich, met twee universitaire graden, erin verdiepen om alles te weten te komen. Hij plaatste toen zijn bevindingen en analyses over de enormiteit van de Covid-leugens op substack.com. “Ik kijk naar wetenschap of die ondersteunt wat de aanbevelingen zijn, en ben steeds verbaasd te ontdekken dat alles niet overeenkomt met wat verteld wordt. Dat geldt voor vaccins, voor mondkapjes, en vrijwel alle maatregelen. De “2-meter regel” als één voorbeeldje: er is geen artikel dat aantoont dat het 2 meter moet zijn en niet 2,5 meter, 1,5 meter of wat anders.”

  “Bij een publiek vraag ik: ´Hoeveel mensen in uw gezin zijn gestorven aan Covid?´ Er zijn dan één hand of twee handen. Dan vraag ik: ´Hoeveel mensen kent u die aan het vaccin gestorven zijn?´ De laatste keer was dat 7 tegen 1. Zeven meer mensen met een sterfgeval aan vaccins. Als ze er ook maar een factor 10 naast zitten, is het nog steeds een ramp van grote proporties. Ik zag een tweet van een arts die zei: hoe lang gaan we nog doen alsof dit gewoon pech is? Hij zegt in feite dat het vaccin dit veroorzaakt, maar dat wij ons niet kunnen uitspreken, want dan kan onze vergunning om geneeskunde te beoefenen worden ingetrokken. Daarom ziet u geen dokteren die zich uitspreken. Zij moeten zwijgen uit zelfbehoud. Hij vervolgt: Dit is de grootste catastrofe in de Amerikaanse geschiedenis. Zelfs een EU-parlementariër heeft dit onlangs gezegd. Zij zei dat deze vaccins de grootste ramp ooit zijn.”

  De slachtoffers van deze vaccin-fraude worden nu wakker en beseffen dat men vergiftigd en vermoord is. “Zij zullen niet blij zijn. Ik wil niet voorspellen wat zij gaan doen, maar heel veel mensen zullen enorm overstuur zijn. Ik denk dat zij nooit meer iets van de CDC, FDA en NIH zullen vertrouwen. Mínstens dat en ze zullen ook mainstream media niet meer vertrouwen. Zij zullen het Congres niet meer vertrouwen, omdat de meesten daar zeggen dat u het vaccin moet halen. Dit zal het vertrouwen vernietigen in mainstream media, Congres, de medische wereld, overheidsinstanties en de medische wetenschap in het algemeen. Het zal de grootste vertrouwensvernietiger zijn in de geschiedenis van de mensheid. En dat niet alleen in de VS, maar wereldwijd. Wanneer mensen er massaal achter komen dat hun regering hun gezegd heeft dat zij een injectie moesten nemen die hen veel eerder zou doden en ziek maken dan redden, zullen mensen razend worden. Het zullen niet maar een paar mensen zijn die razend zijn, het zullen heel veel mensen zijn.”

  Hier het 1:30 uur durende interview met Steve Kirsch:

  Bron:
  usawatchdog.com
  Door: Greg Hunter

  Vertaald uit het Engels door:
  Malpaso”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten