#1 Is het WEF een sekte? - Peter den Haring

Datum:
  • zondag 24 juli 2022
  • in
  • Categorie: ,
  •  In deze aflevering beschrijft Peter den Haring zijn persoonlijke kijk op sektevorming.


    24-7-2022



    Een sekte is een afgescheiden, meestal gesloten, religieuze groepering met strenge groepsregels. Ze kenmerkt zich door een charismatische leider, die een Boodschap heeft en het idee, dat hij van hogerhand een opdracht kreeg om de wereld te zuiveren. Tegelijkertijd wil de sekte de eigen leden een portaal bieden naar een hoger bewustzijn. Café Weltschmerz gaat onder deze titel een serie afleveringen maken over de vraag of de WEF een sekte is. In deze aflevering beschrijft Peter den Haring zijn persoonlijke kijk op sektevorming.

    Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

    Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! https://cafeweltschmerz.nl/register/

    Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

    Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!




    0 reacties :

    Een reactie posten