Wilders voor stikstofdebat: 'Tekenen VVD en CDA vandaag bij het D66-kruisje om boeren in NL kapot te maken?'

Datum:
 • dinsdag 28 juni 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • Dinsdag gaat de Tweede Kamer stemmen over enkele belangrijke moties rondom het toekomstige stikstofbeleid.


  Bart Reijmerink 28-6-2022


  Volgens PVV-leider Geert Wilders 'zullen we vandaag het ware gezicht van VVD en CDA zien'. De PVV-voorman heeft samen met partijgenoot Edgar Mulder een motie van wantrouwen tegen het kabinet ingediend.

  De afgelopen weken hebben de achterbannen van de VVD en het CDA zich flink lopen roeren. De Tweede Kamerfractie van het CDA heeft zelfs openlijk kritiek geuit op de nieuwe stikstofplannen van minister Christianne van der Wal (stikstof). De grote vraag is nu of zij ook enkele kritische moties zullen steunen of niet.

  Vandaag wordt er over meerdere moties gestemd over de stikstofplannen. Zo wil Kamerlid Pieter Omtzigt dat de stikstofnormen aan de grenzen worden aangepast en zo meer overeenkomen met de normen net over de grens. 

  De PVV'ers Wilders en Mulder hebben vorige week een motie van wantrouwen ingediend tegen het kabinet. 'Van stikstof tot asiel en van koopkracht tot zorg, dit kabinet maakt ons land helemaal kapot en moet opstappen!', aldus Wilders.

   

   

  Volgens de PVV-voorman krijgt Nederland vandaag te zien voor wie het CDA en de VVD echt opkomen. 'Tekenen VVD en CDA vandaag bij het D66-kruisje om de boeren in NL helemaal kapot te maken? Is hun “kritiek” alleen huichelachtig gekakel voor de bühne? Of stemmen ze voor de motie van wantrouwen van de PVV?', schrijft Wilders over het debat dat vanmiddag zal plaatsvinden.

  NieuwRechts

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Dat is dus inderdaad gebeurd en dat was te verwachten ook. De boeren moeten kapot, de vissers en de vraag is welke middenstand er nu aan de beurt is. Nederland moet en zal kapot en dat lukt Rutte en Kaag en de rest van dat geteisem ook.

  Een reactie posten