Oversterfte in Nederland gaat gewoon door: kantelpunten zijn de vaccinatiemomenten

Datum:
 • vrijdag 24 juni 2022
 • in
 • Categorie: , , , ,
 •  “Je bent pas gevaccineerd 14 dagen na de tweede dosis,”   Robin de Boer 24-6-2022


  Luister naar dit artikel

  NineForNews.nl
  00:00 / 02:03

  Het CBS heeft onderzoek gedaan naar de oversterfte in Nederland en concludeert dat gevaccineerden na de prik geen verhoogd risico liepen om te overlijden. Daar is geen aanwijzing voor gevonden, aldus het statistiekbureau.

  Viruswaarheid-voorman Willem Engel wijst erop dat er als volgt wordt gerekend: 14 dagen na toediening van de tweede dosis Pfizer, Moderna of AstraZeneca of 28 dagen na de eerste dosis van het Janssen-vaccin startte de status ‘basisserie volledig’. Zeven dagen na de boostervaccinatie startte de status ‘booster ontvangen’.

  Daar vond juist de grootste sterfte plaats

  “Je bent pas gevaccineerd 14 dagen na de tweede dosis,” constateert Engel. “Voor Janssen na 28 dagen en voor de booster na zeven dagen. Laat nu net het overlijden in die periodes plaatsvinden!”

  Hij voegt toe dat de derde prik niet is meegenomen in de berekening. “Daar vond juist de grootste sterfte plaats!”

  Uit het onderzoek: “Personen die drie vaccinaties als basisserie hebben ontvangen in het kader van de extra dosis voor immuungecompromitteerden zijn geëxcludeerd uit de analyse van het risico op overlijden na boostervaccinatie.”

  Duidelijke knik omhoog

  Gepensioneerd statisticus Herman Steigstra laat weten dat de oversterfte in Nederland gewoon doorgaat, voornamelijk in de leeftijdsgroep 65-80 jaar. “Na aftrek van de sterfte door corona een stijgende lijn van gemiddeld 30 extra overlijdens per dag,” schrijft Steigstra. “Kantelpunten zijn de vaccinatiemomenten. Geen bewijs, wel sterk vermoeden.”

  Zo laat de oversterftelijn na de start van de vaccinatiecampagne, na de eerste booster en na de tweede booster een duidelijke knik omhoog zien.
  6 reacties :

  Anoniem zei

  Zoals eerder aangegeven op deze site is dat geen Overheidsinstelling te vertrouwen is, zeker het CBS en RIVM niet.
  Dat noemen ze naar de farmacie toewerken om zodoende mensen geen enkele aanleiding te geven hun beklag bij de Overheid te doen vanwege bijwerkingen of erger. Toen de Overheden de betreffende farmaciebedrijven uitsloten voor iedere verantwoordelijkheid of schade had men weten kunnen en moeten weten dat het EXPERIMENTELE middel niet deugde en massale sterfte zou veroorzaken gezien eerdere uitspraken .

  Anoniem zei

  Wie nog niet overtuigd is van de negatieve gevolgen van de prikken moet maar eens gaan tellen hoe vaak de hulpdiensten tegenwoordig uitrukken.
  regelmatig horen we meerder keren per dag de sirenes terwijl dat voor het Corona tijdperk een paar maar per week was.

  Anoniem zei

  En ineens overal personeelstekort (mensen tekort). Waar zijn al die mensen gebleven... Ziek? Dood?

  Anoniem zei

  Mensen moeten maar eens nagaan hoeveel kennissen en vrienden plots sterven aan wat voor oorzaak dan ook en niet te vergeten de mensen die na een (heel) kort ziekbed overlijden, vaak aan zeldzame turbo kankers.

  Anoniem zei

  Volgens officiele cijfers van het CBS is 80% van de Nederlanders gevaccineerd, vaak nog met een booster als toetje. Hoe kan het dan dat er zoveel mensen ziek zijn of dood gaan aan rare ziektes of aan Corona?
  Er is ons toch door Hugo en Mark beloofd dat we na 2 prikken geen gevaar meer liepen of er aan zouden overlijden?
  Vreemd dat deze Regering de vragen die er over gesteld worden niet willen beantwoorden. Ik heb altijd geleerd dat als er een relevante vraag gesteld wordt die niet wordt beantwoord de persoon heel wat te verbergen heeft want anders geef die persoon, al of niet na gedegen onderzoek, gewoon antwoord op de vraag.

  Anoniem zei

  Dat personeel komt pas na twee jaar ww terug op de arbeidsmarkt ...

  Een reactie posten