Marion Koopmans gedraagt zich onwetenschappelijk en wil de parlementaire onschendbaarheid inperken.

Datum:
 • dinsdag 7 juni 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • Gezondheidseconoom, epidemioloog en biostatisticus Eline van den Broek - Altenburg, veegt de vloer aan met Marion Koopmans naar aanleiding van haar opiniestuk in de Volkskrant ......


  6-6-2022  Gezondheidseconoom, epidemioloog en biostatisticus Eline van den Broek - Altenburg, professor aan de Universiteit van Vermont in de Verenigde Staten en hoofd Volksgezondheid in het universitair medisch centrum van Vermont veegt de vloer aan met Marion Koopmans naar aanleiding van haar opiniestuk in de Volkskrant waarin ze oproep tot de bescherming van wetenschappers.

  Want Koopmans wil alleen de wetenschappers beschermen die het met haar eens zijn. Van den Broek deed een oproep aan minister Robbert Dijkgraaf om zich ook hard te maken voor de wetenschappers die wél kritisch zijn op het overheidsbeleid. De Volkskrant weigerde haar reactie af te drukken en ook het opiniestuk van Dr. Ir. Martijntje Smits en Dr. Jona Walk werd geweigerd door de Volkskrant, die ik heb omgedoopt tot De Marion Koopmans Bode. Mijn Telegraaf column over deze zaak lees je hier: https://www.telegraaf.nl/watuzegt/755... De oproep van Eline van den Broek staat hier: https://twitter.com/E_line/status/153... De oproep van Jona Walk en Martijntje Smits lees je hier: https://twitter.com/martijntjesmits/s... Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Dank voor het kijken!

  Marianne Zwagerman

  0 reacties :

  Een reactie posten