Leer Voelen! Van intuïtie naar sterk waarheidsbeleven

Datum:
 • vrijdag 3 juni 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Met de waarheid valt niet te spotten, niet te spelen, je kunt de waarheid niet anders maken dan zij is.  1-6-2022  De waarheid heeft met beleving te doen - in die beleving meen je te weten of iets waar is, of iets niet waar is of dat je het niet kunt beoordelen. Waar kunnen we dit waarheidsbeleven vinden? Dit beleven leeft in het voelen. Waarheidsgevoel is er vanzelf. Je hoeft alleen te leren hoe je je voor de beleving van de waarheid kunt openstellen. Van intuïtie naar sterk waarheidsbeleven: het ware voelen kun je leren! ► Abonneer u voor meer video's: https://www.youtube.com/MiekeMosmulle... Mieke Mosmuller is arts, schrijfster en filosofe. Zij schrijft over actualiteiten die raken aan haar filosofisch-spirituele ontwikkelingsweg die zij startte in 1983. ► Ondersteun het werk van Mieke Mosmuller, wordt vriend! https://www.vriendenmiekemosmuller.nl... ► Mieke Mosmuller Blog: https://www.miekemosmuller.com ► Facebook: https://www.facebook.com/miekemosmull... ► Uitgeverij Occident: https://www.uitgeverij-occident.nl ► Tekstboek over het leren voelen: https://www.uitgeverij-occident.nl/nl... Leer Voelen! Van intuïtie naar sterk waarheidsbeleven


  Mieke Mosmuller

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Afgelopen week in het nieuws:
  Pinksteren de warmste ooit.
  Wij hebben nog net de kachel niet aan, maar in huis is het 18 graden.

  40.000 Corona doden.
  Ze waren 20.000 doden vergeten mee te tellen. Er stond ook niet bij hoeveel % daarvan gevaccineerd was. Bovendien is er geteld vanaf de winter 2020, dus over 3 winters en dat is niet veel abnormaler als met de (zware)griep.

  Minister griezel Kuiperts: Komende winter 10.miljoen Corona besmettingen.
  Volgens het CBS zijn er 12 miljoen mensen gevaccineerd op een bevolking van 17,5 miljoen. Blijven dus 5 1/2 miljoen mensen, incl zuigelingen, jonge kinderen, en anti vaxxers over. Kuipers geeft dus eigenlijk aan met zijn imbeciele bangmakerij dat vaccineren niet geholpen heeft.

  En zo gaat de bangmakerij dag in dag uit door.

  Een reactie posten