Informatie van het Russische Ministerie van Defensie over door de VS gesponsorde biolabs op Oekraïens grondgebied. Foto : Russische Ministerie van Defensie


Het is nog niet zo lang geleden dat Mitt Romney de voormalige afgevaardigde Tulsi Gabbard bedreigde omdat hij gesuggereerd had dat de VS biolabs in Oekraïne financierden.

In maart beschuldigde RINO [Republican In Name Only] senator Mitt Romney de voormalige Democraat afgevaardigde Tulsi Gabbard van het verspreiden van “verraderlijke leugens”, omdat hij sprak over door de VS gefinancierde biolabs in Oekraïne, bericht Jim Hoft.

“Er zijn meer dan 25 door de VS gefinancierde biolabs in Oekraïne, die, als ze beschoten zouden worden, dodelijke ziekteverwekkers zouden vrijlaten en verspreiden in de VS/wereld.” zei Gabbard op zondag.

“Wij moeten nu actie ondernemen om een ramp te voorkomen. De VS/Rusland/Oekraïne/NAVO/VN/EU moeten nu een staakt-het-vuren rond deze laboratoria invoeren, totdat ze beveiligd zijn en de ziekteverwekkers vernietigd,” voegde zij eraan toe.

Tulsi Gabbard legde haar verklaring af op basis van een getuigenis van de staatssecretaris voor politieke zaken in Eurazië, Victoria Nuland.

Victoria Nuland gaf tijdens een getuigenis voor een commissie van de Amerikaanse Senaat het bestaan toe van biologische onderzoekslaboratoria in Oekraïne.

Nog geen 24 uur later zei de perschef van het Witte Huis, Jen Psaki, dat berichten over biolabs in Oekraïne nepnieuws waren, dat door Rusland gepropageerd werd.

Het Democratische nepnieuws-media complex viel vervolgens iedereen aan die over de biolabs in Oekraïne begon.

Mitt Romney haalde uit naar Tulsi Gabbard en zei: “Tulsi Gabbard papegaait valse Russische propaganda na. Haar verraderlijke leugens zouden wel eens levens kunnen kosten.”

Toen gebeurde het volgende – Rusland gaf zogenaamd buitgemaakte documenten uit Oekraïne vrij, waarin bewijzen werden blootgelegd voor Amerikaanse militaire biolabs in Oekraïne.

Rusland uitte de beschuldigingen voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties.

Nu dit.

Het Pentagon heeft donderdag eindelijk in een openbare verklaring toegegeven dat er 46 door de VS gefinancierde biolabs in Oekraïne zijn.

Dit is na maanden van leugens en ontkenningen door de Democraten, het Biden-regime en hun nepnieuws mainstream media!

Het Pentagon heeft EINDELIJK schoon schip gemaakt.

De Verenigde Staten hebben ook samengewerkt om de biologische veiligheid, beveiliging en ziektesurveillance van Oekraïne te verbeteren, zowel voor de gezondheid van mensen als van dieren, door de laatste twee decennia steun te verlenen aan 46 vreedzame Oekraïense laboratoria, gezondheidsfaciliteiten en ziektediagnoselocaties. De samenwerkingsprogramma’s hebben zich toegespitst op de verbetering van de maatregelen voor de volksgezondheid en de veiligheid van de landbouw op het raakpunt van de non-proliferatie.

Hier is een screenshot van de website van het Amerikaanse Ministerie van Defensie.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER Volg Frontnieuws op Telegram