Geert Vanden Bossche voorspelt totale chaos: ‘Dit kan het einde van de westerse beschaving betekenen

Datum:
 • dinsdag 28 juni 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • “Als ongevaccineerde hoef je je geen zorgen te maken,” verzekerde hij.


  Robin de Boer 28-6-2022


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:51

  Er zullen steeds minder ongevaccineerde mensen en steeds meer gevaccineerden in het ziekenhuis terechtkomen. Dat zei viroloog en vaccinoloog Geert Vanden Bossche in een interview met Clas Sivertsen, oprichter van Assaya.

  Dus hoe langer deze pandemie voortduurt, hoe minder voorzorgsmaatregelen de ongevaccineerden hoeven te nemen. Leef gezond en vermijd extreme situaties, adviseerde Vanden Bossche.

  Het is allemaal met elkaar verbonden

  Hij voorspelt dat we over enkele weken of maanden een ‘enorme chaos’ gaan meemaken. “Het zal beginnen met ziekenhuizen die omvallen,” waarschuwde de viroloog.

  Sivertsen merkte op dat ondertussen de cryptomarkt instort en de inflatie maar blijft stijgen. “Het is allemaal met elkaar verbonden,” reageerde Vanden Bossche.

  Hij zei verder dat Afrika dit spel ‘gaat winnen’. “Waarom? Omdat zij niet vaccineren. Alleen in het noorden en het zuiden, maar zelfs in Zuid-Afrika is de vaccinatiegraad nog altijd relatief laag.”

  Voortgestuwd door de mens

  Daar worden hier en daar wel wat gevallen gemeld, maar doen zich geen omikrongolven voor, zei hij. “Ze ontwikkelen groepsimmuniteit. Daar moeten we allemaal naartoe. Dit zou het einde van de westerse beschaving kunnen betekenen,” zei Vanden Bossche.

  De vaccinoloog wees erop dat dit niet langer een natuurlijke pandemie is, maar een pandemie die wordt voortgestuwd door de mens.

  “Als ongevaccineerde hoef je je geen zorgen te maken,” verzekerde hij.
  0 reacties :

  Een reactie posten