Edgar Mulder ontdekt dat de tabellen van het RIVM en de cijfers over stikstof totaal niet deugen

Datum:
  • zaterdag 18 juni 2022
  • in
  • Categorie: , ,
  • Uit deze gehele uiteenzetting van het RIVM blijkt klip en klaar dat de hele stikstofwaanzin maar één doel heeft, de boeren wegpesten.



    15-6-2022





    Uit deze gehele uiteenzetting van het RIVM blijkt klip en klaar dat de hele stikstofwaanzin maar één doel heeft, de boeren wegpesten. Naar andere bedrijven wordt niet gekeken. Fabrieken, Schiphol, verkeer, bouwen wordt totaal buiten schot gelaten, met als zogenaamd doel de natuur, terwijl massaal bomen worden gekapt om windmolens en zonnecollectoren te plaatsen. Uit: RIVM over regionale stikstofdoelen 16 juni 2022 

    Vaste commissie voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit 

    1 reacties :

    Anoniem zei

    Is er eigenlijk nog wel iets dat bij de Overheid niet frauduleus is?

    Een Premier die op eigen houtje de oorlog aan Rusland verklaart en daarmee het leven van miljoenen Nederlanders op het spel zet, ministers die al weer over nieuwe Lockdowns praten, ministers die de boeren willen laten verdwijnen, de visserij die al op zijn gat ligt, migranten die betaald het land overspoelen, geen woningen meer voor het autochtone deel van de bevolking en ga zo maar door. We worden geregeerd door Psychopaten en Leugenaars en het merendeel ziet het over het hoofd of wil het niet zien.

    Een reactie posten