Boeren kondigen actie aan bij gemeentehuis Hollands Kroon. ’Geen stro of ander spul meenemen alstublieft’

Datum:
 • woensdag 29 juni 2022
 • in
 • Categorie: , ,

 •  HOLLANDS KROON- ANNA PAULOWNA

  Agrariërs, loonwerkers, toeleveranciers en iedereen die de agrarische sector een warm hart toedraagt wordt opgeroepen om donderdagavond zeven uur naar het gemeentehuis van Hollands Kroon te komen.


  Mike Deutekom 29-6-2022


  De boeren bieden daar een motie aan met het verzoek dat de gemeenteraad een signaal richting ’Den Haag’ afgeeft.

  ,,De Haagse bubbel heeft middels de kleurplaat van Frau vd Wal (stikstofminister Christianne van der Wal; red.) definitief laten zien dat ze alle realiteitszin en connectie met de gewone burger totaal verloren is! Daarom trekken we donderdagavond met eenieder die agrariër is, loonwerker, toeleverancier of warm hart toedraagt aan de agrarische sector naar het gemeentehuis van Hollands Kroon om vanuit een aangeboden motie te zorgen dat ook vanuit gemeente Hollands Kroon het signaal uitgaat dat dit beleid terug moet naar de tekentafel.”

  ’Kleurplaat’

  ,,Dus laat je zien en ga mee, want ook in onze gemeente worden we hard geraakt door de ’richtinggevende’ kleurplaat’’, zo luidt de tekst die wordt rond geappt naar iedereen met een agrarische achtergrond in de gemeente.

  ,,Deze motie word mede aangeboden door de LTO Hollands Kroon. Geen stro of ander spul meenemen alstublieft’’, laten de boeren weten.

  Noordhollands Dagblad

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Stro en wat paardenstront. Prima spul om b.v. champignons op te kweken.........

  Een reactie posten