131 Wat willen de inwoners van Oost Oekraine? Ab Gietelink zoomt met reporter Sonja van den Ende.

Datum:
 • maandag 27 juni 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • "De mensen in de Donbas willen onafhankelijkheid, maar als ze moeten kiezen, dan kiezen ze voor Rusland en niet voor Oekraïne’
  25-6-2022   www.alternatief.tv

  "De mensen in de Donbas willen onafhankelijkheid, maar als ze moeten kiezen, dan kiezen ze voor Rusland en niet voor Oekraïne’ De mainstream media leunt zwaar op informatie van de Oekraïense regering in Kiev. Hoeveel journalisten zijn er daadwerkelijk in de Donbas en Marioepol geweest en welke indrukken kregen ze daar? Journalist Sonja van den Ende reisde vanaf half Maart in vijf verschillende reizen ‘embedded’ naar Zuid-Oekraïne en de Donbas, waarbij de afgelopen maanden het zwaar beschadigde Marioepol bezocht. Van den Ende bekritiseerde in de Syrische oorlog reeds de ‘framing’ van de westerse media.


  Ab Gietelink & Alternatief

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Het is al jaren bekend dat Oost Oekraïne het liefst bij Rusland hoort. Precies zo ging het met de Krim waar de mensen via een Referendum hun voorkeur met 90% voor Rusland liet blijken. Volgens de Westerse Politiek en Media is de Krim door Rusland geannexeerd en dat is dus weer een leugen.
  Ook hebben de AZOV (SS) bataljons van Zelensky al jaren Oost Oekraïne aangevallen waarbij duizenden kinderen, vrouwen en mannen zijn omgekomen. Helaas schetsen de Westerse Politiek en Media weer een verkeerd beeld zoals tegenwoordig bijna alles verkeerd wordt weergegeven of het wordt niet verteld of geschreven.

  Zo stond vandaag in het nieuws dat de Russische Olie toch in West Europa terecht komt. Ook dat wordt door de alternatieve media al maanden geschreven en gezegd maar dat mochten we niet weten van onze NOS. De olie wordt voor een gereduceerd tarief opgekocht door India en met forse winst verkocht aan het Westen. Wie is er nou gek?

  Een reactie posten