VIDEO Dr. Nicolaus Fest (AfD): “Vrijheid sterft, EU jubelt!” (+ NL-vertaling)

Datum:
 • zondag 8 mei 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Het is allemaal één groot bedrog en de Duitse regering doet er aan mee. 
  VIDEO Dr. Nicolaus Fest (AfD): “Vrijheid sterft, EU jubelt!” (+ NL-vertaling)


  (Vertaling: E.J. Bron)

  Goedendag! Deze week stond in het teken van de Conferentie over de Toekomst van Europa, de CFE. “Toekomst Europa”, dat klinkt eigenlijk goed. In werkelijkheid is het het ergste bedrog van alle bedriegerijen die hier ooit werden uitgebroed. Zoals u wellicht weet, heeft de EU geen grondwet. Toen de Brusselse bureaucraten een grondwetsontwerp voorlegden, hebben Fransen en Nederlanders er tegen gestemd. Maar in plaats van de mislukte grondwet in de prullenbak te gooien, heeft men deze gewoon veranderd in “Verdrag van Lissabon”. Verdrag klinkt minder belangrijk dan grondwet en van verdragen kan men zich ook losmaken en ze opzeggen. Dat alles geldt niet voor het Verdrag van Lissabon.

  Dit is in juridische zin een grondwet, alleen met een andere naam om de burgers te misleiden. Nu wil men deze grondwet wijzigen – voor nog meer macht en geld voor de EU en minder soevereiniteit en inspraak van de nationale s

  taten. Maar omdat men vreest bij referenda weer schipbreuk te lijden, heeft men nu de burgers al vooraf in de onderhandelingen ingebonden. Tenminste voor de schijn! Door het Engelse agentschap Kantar, dat al jaren voor de EU werkt, werden 800 personen uitgezocht. 800 van de 530 miljoen. Dat kun je nauwelijks representatief noemen! Wie de met de hand gesorteerde 800 zijn, welke verbindingen ze met de EU hebben, of ze bij de EU werken of op een andere manier afhankelijk zijn van de EU, werd ondanks meerdere vragen niet bekendgemaakt. In ieder geval was de keuze succesvol in de zin van Brussel. Een van de gekozenen zei naïef: “Dat is ja fantastisch hier, ze zijn allemaal pro-euro, pro-migratie, pro-Europa, pro-klimaatbescherming, pro-gender – bij mij thuis is dat heel anders!”

  Deze 800 personen werden daarna in negen werkgroepen verdeeld, waar ze “voorstellen” zouden moeten uitwerken. Dat zag er dan zo uit dat zogenaamde “Spinelli-experts” hen letterlijk vertelden dat de EU de oplossing voor alle problemen zou hebben, maar helaas, helaas niet alle competenties. Dat zou moeten veranderen, en u, de gekozenen, moeten nu beslissen: of nationale eigenzinnigheid en milieuvervuiling en oorlog en onrechtvaardigheid en verarming of Europese gemeenschapszin en welvaart en vrede en paradijs. En voor de voorstellen van de werkgroepen zouden ook al ontwerpen bestaan, waarmee ze alleen maar zouden hoeven instemmen. Deze “burgerdeelname” werd begeleid door een online enquête. Ook hieraan namen maar 50.000 mensen deel, dus minder dan 0,01% van de Europese bevolking. Online echter was er zoveel kritiek, vooral op de migratieplannen van de EU, dat het agentschap Kantar de website na twee weken sloot en de resultaten alleen maar in “samengevatte” vorm bekendmaakte, waarbij, gek genoeg, alle kritische stemmen weggelaten werden. Het hele proces van de CFE is daarom niets anders dan boerenbedrog, bedrog, charade. Alle resultaten stonden al vanaf het begin vast, de zogenaamde “burgerdeelname” was alleen maar democratische schijn-legitimering.

  Nu kunnen von der Leyen en de verantwoordelijke links-radicale Guy Verhofstadt, die de CFE leidde, beweren dat de nieuwe grondwet de wens van de burgers zou zijn. Niets is minder waar! En Guy Verhofstadt heeft dat achter gesloten deuren openlijk toegegeven: de CFE zou niets anders zijn dan een “politieke manoeuvre voor de verdere centralisering van Europa”, dat betekent het van de macht beroven van de nationale staten ten gunste van een democratisch niet gelegitimeerde EU-bureaucratie.

  Wat de nieuwe grondwet inhoudelijk betekent, is als volgt samen te vatten: hij is het einde van de verschillende landen, het einde van de democratie en het einde van Europa. Hier de belangrijkste punten:

  Ten eerste wil men het unanimiteitsprincipe bij belastingkwesties laten vallen. In het vervolg moeten gekwalificeerde meerderheden volstaan. Dat betekent dat bijvoorbeeld Italianen, Spanjaarden, Portugezen, Bulgaren, Roemenen en anderen er over beslissen hoeveel belasting de Duitsers betalen. Zodoende wordt Duitsland een belastingkolonie van andere landen en u kunt zich de parlementsverkiezingen direct helemaal besparen. Want wanneer u geen inspraak hebt bij de eigen belastingen, dan maakt het sowieso helemaal niks uit welke partij in Duitsland aan de regering is.

  Ten tweede: Natuurlijk moeten ook alle poorten wagenwijd opengezet worden voor migratie. In het vervolg zal er geen “illegale” migratie meer bestaan, maar alleen nog “irreguliere”. Dat betekent dat elke migratie legaal is, maar vaak gewoon een beetje zonder regels. Dat is de omzetting van de klassieke linkse these: ”Geen mens is illegaal” en iedereen mag overal leven. Dat betekent dan ook: miljoenen zullen komen en dan is het weldra afgelopen met de welvaartsstaat.

  Ten derde: Om de nationale staat definitief te doen vergeten, wil men ook het kiesrecht voor het Europees Parlement veranderen. Natuurlijk met 16 jaar, natuurlijk met gelijkwaardige bezetting van mannen en vrouwen en – dat slaat alles! – met transnationale kandidaten. In het vervolg moeten Duitse burgers dus kandidaten uit Portugal of Zweden in het Europees Parlement kiezen en Polen, Slovenen of Maltezers kandidaten uit Duitsland. Mensen kiezen dus mensen, van wie ze niets weten, die geen idee hebben van de problemen ter plaatse en met wie ze zelfs niet eens kunnen praten. Als je van verkiezingen een farce wilt maken, namelijk door het loskoppelen van gekozenen en kiezers, dan op deze manier.

  En dit zijn slechts enkele van de dwaasheden in de nieuwe grondwet, waarnaar men nu streeft. Het is allemaal één groot bedrog en de Duitse regering doet er aan mee. Ze zal, dat is al vastgelegd in het coalitieakkoord, voor de zelfafschaffing van Duitsland stemmen, voor meer centralisering in Brussel, voor het afgeven van de belastingsoevereiniteit, voor de ont-democratisering van ons land. Dat is zo krankzinnig dat je het niet kunt geloven. Maar deze regering is gewoon goed voor elke waanzin.

  Politiek gezien was het een pikdonkere week in Straatsburg.

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten