VIDEO Dr. Nicolaus Fest (AfD): EU kondigt “Europees Rijk” aan! (+ NL-vertaling)

Datum:
 • zondag 22 mei 2022
 • in
 • Categorie: , , , , ,
 •  .....een imperium EU.  VIDEO Dr. Nicolaus Fest (AfD): EU kondigt “Europees Rijk” aan! (+ NL-vertaling)  (Vertaling: E.J. Bron)

  Goedendag! Mijn vorige video ging over de Conferentie over de Toekomst van Europa, de CFE. Ter herinnering: de CFE is de poging om van een sowieso al democratisch twijfelachtige EU een schandalig antidemocratisch bureaucratie-imperium te maken, waarin volkeren en natiestaten absoluut helemaal niets meer te zeggen hebben. “Imperium”? – let op! – is niet mijn woordkeuze. Guy Verhofstadt, de linksextreme leider van de CFE, benoemt daarmee zelf het doel waarnaar de CFE streeft: een imperium EU.

  Het Duitse woord voor imperium is “Reich”. Daarmee hebben wij en de volkeren van Europa zoals bekend hele eigen ervaringen opgedaan. Alleen al daarom zouden hier alle waarschuwingssignalen moeten aangaan. Zelfs de grootste voorstanders van de goederenruil en handel zouden op een bepaald moment moeten toegeven: “Reich” is iets fundamenteel anders dan “gezamenlijke binnenmarkt”.

  Terug naar de CFE. Ik had in de vorige video een paar dingen genoemd die voor ons dreigen: verlies van de nationale belastingsoevereiniteit, verkiezingen als democratische farce en onbegrensde immigratie. Dat waren slechts enkele highlights, de anderen volgen nu: een eigen leger! Ook dat wil het nieuwe EU-rijk voor, letterlijk, “voornamelijk defensieve taken”. Betekent: anders dan de NAVO wil de EU ook offensieve taken waarnemen. De zogenaamde “vredesmacht EU” wordt zo de “oorlogsmachine EU”. Als het tot een EU-leger komt, dan beslissen niet meer de nationale parlementen over de deelname aan de oorlog van hun land, maar vertegenwoordigers van andere volkeren: Polen, Italianen of Portugezen bepalen dan hoeveel Duitse soldaten voor operaties, bijvoorbeeld in Afrikaanse landen, hun leven riskeren.

  Tegelijkertijd wordt ook de NAVO irrelevant. En helemaal onduidelijk is ook of deze strijdkrachten niet ook binnen Europa ingezet kunnen worden, bijvoorbeeld tegen gele hesjes, Covid-sceptici of wandelaars. Buitenlandse soldaten hebben vast en zeker minder scrupules om tegen zulke mensen militair op te treden dan eigen soldaten tegenover hun landgenoten.

  De grenzen moeten niet alleen geopend, de migratiestromen niet alleen bevorderd worden. Men wil juridisch bindende verdeelsleutels, waarmee contingenten Afrikanen, Afghanen of Arabieren over de Europese landen verdeeld worden. Uiteindelijk beslist niet meer elk land voor zichzelf wie welkom is en wie niet, maar Brussel. Opdat de burgers deze immigratie als geluk verstaan, moet men hen onderwerpen aan een hersenspoeling. Daarom beveelt de CFE aan om de burgers op te voeden, en wel vanaf de eerste klas. Zoals in de DDR Marxisme-Leninisme op het leerplan stond, moet in het vervolg – als het aan de EU ligt – migratiekunde onderwezen worden, vanzelfsprekend begeleid door, dat wordt nadrukkelijk genoemd, NGO´s, dus door de EU gefinancierde, meestal linksextreme en democratisch niet gelegitimeerde propagandisten. Om het Orwelliaanse beeld van een overtuigingsdictatuur af te ronden, wil men bovendien websites instellen waarop de burgers – letterlijk – “kritische vragen” mogen stellen. Wie zo stom is om dat te doen, zal dan vermoedelijk onmiddellijk bezoek krijgen van de “NGO´s” – of meteen van vertegenwoordigers van het EU-leger. Of hij wordt publiekelijk belasterd, buitengesloten, ondermijnd. Ook dat kennen we uit totalitaire staten.

  En dan moet ook nog de belastingpolitiek, de sociale politiek en de gezondheidspolitiek “geharmoniseerd” worden, dus geünificeerd en gecentraliseerd. Betekent: geen interne Europese concurrentie, maar prijsdictaten zoals in het Oostblok, want dat heeft immers tot de mooiste resultaten geleid; tot de grootste armoede, vervallen huizen, verwoest milieu en oeverloze corruptie.

  De AfD wordt vaak ten onrechte als “extreem” belasterd. Het exacte tegendeel is juist! De extremisten zijn diegenen, die de gemeenschap van de vaderlanders door een “Reich”, politieke diversiteit door centralisme en het defensieve bondgenootschap NAVO door een militair offensief leger van de EU willen vervangen. En die, om dat te doen, bij letterlijk elke bewering en iedere zin en elke daad van voorbereiding liegen, trucjes toepassen, bedriegen.

  Wij, om dat een keer duidelijk te zeggen, zijn de verstandigen. De anderen, die zogenaamde linksen, Groenen, liberalen en iedereen die aan deze levensgevaarlijke onzin CFE meedoet, zijn de idioten, de antidemocraten, de extremisten. Daarom mijn verzoek: blijft u sceptisch! Want wat hier ook vandaan komt, het is puur gif.

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten