Omtzigt schiet gaatje in verdediging regering: geen enkele expert vindt dat het goed gaat

Datum:
 • zondag 15 mei 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • Omtzigt had gevraagd of de regering een naam wist te noemen van een expert die van mening was dat het goed gaat.  14-5-2022   Omtzigt had gevraagd of de regering een naam wist te noemen van een expert die van mening was dat het goed gaat.

  Daar heeft de regering geen antwoord op, behalve dat ze niemand weten. Dan vraagt Omtzigt de conclusie dat er dus grote kans is dat kinderen onterecht uit huis zijn geplaatst. Maar daar weigert de regering in mee te gaan. Die blijven volharden aan de strategie van verdedigen wat niet recht te praten is. Uit debat: Problemen met uithuisplaatsingen van kinderen 12 mei 2022


  1 reacties :

  Anoniem zei

  Zo'n verdediging gaat min of meer als volgt: "Luister, meneer Omtzigt, ik lees die berichten ook en dan in bewoordingen van 'staatskinderontvoeringen'; door het creëren van zo'n sfeer, doet u de mensen, die elke dag keihard voor de publieke zaak werken, ernstig tekort. Natuurlijk zijn er dingen fout gegaan en is ook nog niet alles hersteld, maar met zulke vragen diskwalificeert u deze zeer betrokken en gewaardeerde medewerkers."

  Een reactie posten