Omtzigt laat geen spaan heel van de Regering in de zaak rond uit huis geplaatste kinderen. Ruim 1600

Datum:
 • donderdag 12 mei 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • Ruim 1600 kinderen is de stand nu,......


  12-5-2022
  Ruim 1600 kinderen is de stand nu, maar er zijn er nog veel meer, want dit is vanaf het jaar 2015. Daarvoor moeten er nog veel meer geweest zijn.

  Omtzigt met veel ondersteunende interrupties van Van der Plas, Van Houwelingen e.a. UIt: Debat over problemen met uithuisplaatsingen van kinderen van 12 mei.


  Bert Brandsma

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Dat de leden van deze en de vorige Regering een stel criminelen van de bovenste plank zijn kan alleen maar met toestemming van een meerderheid van het Volk.
  Dat Hugo, naar nu blijkt uit WOB documenten, tijdens de pandemie het aantal IC bedden niet wilde uitbreiden, sterker nog, wilde reduceren duidt op moord met voorbedachte rade. Of is er een andere uitdrukking voor?
  De huidige minister Kuipers is geen haar beter en natuurlijk spant Mark de kroon. Helaas zal tijdens de herfst bij een normale griepgolf blijken dat het merendeel van de schapen weer braaf hun volgende prikjes gaan halen. Dat het aantal dodelijke agressieve kanker gevallen, herseninfarcten en hartaanvallen de pan uit beginnen te reizen zal de schapen een zorg zijn.

  Een reactie posten