Kijk hoe Europarlementariër het hele Covid-beleid in 5 minuten vernietigt: “Tijd voor zeer onaangename vragen”

Datum:
 • woensdag 4 mei 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Covid-‘vaccins’ veroorzaakten 20 keer zoveel ernstige bijwerkingen en 23 keer zoveel sterfgevallen als alle andere vaccins in de afgelopen 20 jaar samen.”


  3-5-2022


  Deze week hield Europarlementariër Christine Anderson (AfD) haar eerste toespraak voor de nieuwe “onderzoekscommissie COVID-19” van de Europese Unie. De Duitse Europarlementariër veroordeelde het Covid-beleid van de EU en eiste een onderzoek naar de duidelijke schendingen van de mensenrechten onder het voorwendsel van de bestrijding van een virus.

  Anderson tekent protest aan tegen de “valse beweringen over de veiligheid van de vaccins, hun vermeende definitieve goedkeuring en zogenaamde doeltreffendheid.” De Europarlementariër wees erop dat uit de databank van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) blijkt dat de Covid-“vaccins” in zeven maanden tijd 20 keer zoveel ernstige bijwerkingen en 23 keer zoveel sterfgevallen hebben veroorzaakt als alle andere vaccins in de afgelopen 20 jaar samen.

  “Waarom wordt dat niet onderzocht,” vroeg de Europarlementariër. Zij legde uit dat het Covid-beleid van de regering niets te maken had met de volksgezondheid. In plaats daarvan lijkt het “een geldverdienste van de farmaceutische industrie” te zijn geweest.

  Waarom zijn alternatieve methoden om Covid te bestrijden niet onderzocht of aan het publiek gegeven, vroeg Anderso? In plaats daarvan, verkondigde zij, kwam alles in uw hele Covid-beleid “uitsluitend neer op: “vaccineren, vaccineren, vaccineren.”

  1:36 / 4:52

  Kwesties die de commissie moet aanpakken

  Anderson wees op andere kwesties die de commissie moet onderzoeken. Zij richtte zich ook op de “uitvoering van vaccincontracten.” Er is weinig informatie beschikbaar over de contracten van de vaccinmakers, omdat de commissie die informatie achterhoudt. Zij vroeg zich af hoe zij “haar werk als gekozen parlementslid naar behoren kan doen” en haar kiezers kan voorlichten zonder de gegevens.

  Ook de massale “beperkingen van grondrechten die een democratie onwaardig zijn” moeten onderzocht worden, aldus de Europarlementariër. “Van banenverlies, discriminatie en marginalisatie hebben wij een herdefiniëring van de grondrechten meegemaakt.” Volgens de nieuwe definitie zijn onze rechten nu privileges waaruit de regering kiest aan wie zij ze toekent.

  De Europese afgevaardigde eiste antwoorden op de vraag waarom de commissie geen onderzoek instelt naar de “marginalisering en criminalisering van critici” die hun “antidemocratische maatregelen” veroordeelden.

  Verder zei zij dat het onaanvaardbaar is dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) nieuwe contracten sluit met lidstaten van de EU. Zoals Anderson al eerder heeft uitgelegd, strijdt de WHO voor de feitelijke heerschappij over de lidstaten van de EU in geval van een pandemie:

  1:33 / 6:54


  Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER

  0 reacties :

  Een reactie posten