De WHO zegt nu dat er driemaal zoveel mensen aan “covid” gestorven zijn dan eerder gemeld, maar het waren duidelijk de prikken

Datum:
 • zondag 8 mei 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Uit het laatste rapport van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) blijkt dat het aantal overmatige sterfgevallen vanaf eind 2021 drie keer zo hoog was als eerder gemeld. En de duidelijke boosdoener zijn die injecties die zij “vaccins” noemen, schrijft Ethan Huff.


  7-5-2022


  Tussen het begin van de plandemie en de jaarwisseling van 2022 zijn er zo’n 14,9 miljoen extra sterfgevallen geweest, weten we nu. Oorspronkelijk was het aantal dat gemeld werd slechts 5,4 miljoen.

  Waar kwamen die extra 9,5 miljoen sterfgevallen vandaan? Steeds meer mensen zien aanwijzingen dat de meeste, zo niet alle, een gevolg zijn van de prikken, hoewel dat niet is wat de WHO meldt.

  Sinds het begin van de plandemie in januari 2020 zijn er volgens de Verenigde Naties 14,9 miljoen mensen gestorven, hetzij rechtstreeks aan “covid”, hetzij aan andere secundaire oorzaken, zoals gebrek aan toegang tot “gezondheidszorg”.

  Toen het gezondheidssysteem overstelpt of afgesloten werd door lockdowns en andere beperkingen, konden veel mensen geen electieve operaties krijgen of hun arts zien. Dit resulteerde in hun vroegtijdige dood, aldus de WHO.

  “Er wordt ook rekening gehouden met sterfgevallen die tijdens de pandemie zijn vermeden, bijvoorbeeld doordat er tijdens de lockdowns minder kans op verkeersongevallen was,” beweert France 24 verder.

  “Maar de aantallen liggen ook veel hoger dan de officiële telling, omdat er sterfgevallen gemist zijn in landen zonder adequate rapportage. Zelfs vóór de pandemie werden ongeveer 6 op de 10 sterfgevallen in de wereld niet geregistreerd,” aldus de WHO.

  Indiase regering zegt dat de WHO liegt over covidsterfgevallen

  Bijna de helft van de tot nu toe niet gemelde sterfgevallen zou uit India komen, dat tussen mei en juni van het jaar 2021 een “enorme stijging” van het aantal covid-gevallen zou hebben gekend.

  De Indiase regering zegt daarentegen dat tussen januari 2020 en december 2021 in het hele land slechts 480.000 mensen gestorven zijn aan covid of aan covid gerelateerde oorzaken.

  Dus, liegt de WHO, of liegt de Indiase regering? De kans is groot dat de eerste de waarheid verkeerd weergeeft om te verdoezelen dat grote aantallen “volledig gevaccineerde” mensen nu dood zijn als gevolg van de prikken.

  De methode die de WHO gebruikt heeft om haar cijfers te berekenen, heeft kritiek gekregen van de Indiase regering, die zegt dat ze gebrekkig en zeer onnauwkeurig is.

  Samira Asma, de assistent-directeur-generaal van de WHO voor gegevens, analytics en delivery for impact, vertelde verslaggevers tijdens een recente persbriefing dat haar cijfers het “levensbloed van de volksgezondheid” zijn, ongeacht wat de Indiase regering beweert.

  Asma, die het berekeningsproces mede geleid heeft, zegt dat de WHO meer steun nodig heeft, en geen kritiek, omdat de gegevens die zij verzamelt de “deskundigen” zogenaamd helpen meer te weten te komen over wat er tijdens de hele plandemie gebeurd is.

  “Er is te veel onbekend,” wordt Asma geciteerd.

  Aan het begin van de plandemie werd bekend dat de WHO bezig was geweest met onderzoek naar biowapens in verband met wat nu bekend is, namelijk dat het coronavirus (Covid-19) “gelekt” is uit een laboratorium in Wuhan, China.

  Dr. Francis Boyle, hoogleraar internationaal recht aan het University of Illinois College of Law, legde destijds uit dat de WHO betrokken was bij twijfelachtig onderzoek, en eigenlijk gedeeltelijk verantwoordelijk zou kunnen zijn voor het feit dat de Chinese griep op de wereld werd losgelaten.

  “De Chinese regering heeft er vanaf het begin over gelogen, en het in de doofpot gestopt, net zoals zij dat met SARS heeft gedaan,” verklaarde Boyle destijds in een interview.

  “De WHO zit er ook in. U kunt niets geloven van wat de WHO u vertelt, want dit is een speciaal aangewezen onderzoekslaboratorium van de WHO. De WHO zit tot over haar oren in het onderzoek naar biologische oorlogsvoering.”


  Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  0 reacties :

  Een reactie posten