De FDA geeft eindelijk toe dat we COVID-19 moeten behandelen als de griep

Datum:
 • woensdag 11 mei 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • Een rapport in het Journal of the American Medical Association, geschreven door de hoogste vaccinbeambte van de FDA, heeft toegegeven dat we COVID-19 net zo moeten behandelen als de griep, meldt Great Game India.


  11-5-2022


  Amerikanen zullen COVID-19 moeten beschouwen als een ander respiratoir virus zoals influenza, zeggen topambtenaren bij de Food and Drug Administration (FDA).

  COVID-19 zal in de nabije toekomst in omloop zijn, volgens FDA Commissaris Robert Califf, Principal Deputy Commissaris Janet Woodcock, en de top vaccinfunctionaris van het agentschap, Dr. Peter Marks, die in het Journal of the American Medical Association (pdf hieronder) schreven dat het moet worden geaccepteerd als een ander gewoon virus. Deze nieuwe realiteit zal, net als influenza, vrijwel zeker jaarlijkse COVID-19 injecties noodzakelijk maken, gericht op de meest dodelijke virusstammen, aldus de functionarissen.

  “Een wijdverspreide immuniteit veroorzaakt door vaccins en infecties, in combinatie met de beschikbaarheid van doeltreffende therapeutica, zou de gevolgen van toekomstige uitbraken kunnen afzwakken. Niettemin is het tijd om te aanvaarden dat de aanwezigheid van SARS-CoV-2, het virus dat COVID-19 veroorzaakt, het nieuwe normaal is,” schreven de ambtenaren. “Het zal waarschijnlijk in de nabije toekomst wereldwijd circuleren en zijn plaats innemen naast andere veel voorkomende respiratoire virussen zoals influenza. En het zal waarschijnlijk een vergelijkbare jaarlijkse overweging vereisen voor updates van de samenstelling van het vaccin in overleg met de [FDA].”


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:  0 reacties :

  Een reactie posten