blckbx today: Geert Vanden Bossche | piloten luiden vaccinatienoodklok | ongevaccineerd op vakantie?

Datum:
 • vrijdag 27 mei 2022
 • in
 • Categorie:
 • Vrijdag 27 mei 2022 blckbx today


  ZIE HIER   Viroloog Geert Vanden Bossche waarschuwde al langer dat de bescherming van coronavaccins snel afneemt én dat massavaccinaties resulteren in mutaties. Gezondheidsinstituut Sciensano zegt nu hetzelfde! Duizenden piloten luiden de noodklok over een gezondheidscrisis onder piloten. Hoe passen 'experimentele vaccins' binnen de 'Flight Safety and Security Manuals' van vliegmaatschappijen? En waar kan je nog naartoe deze zomer als je niet gevaccineerd bent of niet te maken wilt hebben met mondkapjes en testen? Dat en meer in blckbx today.

  Vrijdag 27 mei 2022

  In de uitzending van vanavond onder andere:

  - Uit een recente studie blijkt dat de bescherming van coronavaccins snel afneemt én dat massavaccinaties resulteren in mutaties, zo maakte het Belgische  gezondheidsinstituut Sciensano gisteren bekend. Viroloog Geert Vanden Bossche waarschuwde hier al langer voor, maar werd hierom verketterd.

  - Een internationale alliantie van duizenden piloten luidt de noodklok over een gezondheidscrisis onder piloten. Hoe passen 'experimentele vaccins' binnen de 'Flight Safety and Security Manuals' van vliegmaatschappijen?

  - Nederland krijgt een Nationaal Centrum voor Wetenschapscommunicatie. Minister Robbert Dijkgraaf wil hiermee een steviger fundament geven voor wetenschappelijke feiten en de communicatie hieromtrent. In hoeverre wordt dit propaganda?

  - De zomervakantie is in aantocht. Wat zijn de mogelijkheden als je niet gevaccineerd bent of mondkapjes en testen wilt vermijden?

  - Uitgelichte artikelen van De Andere Krant

  - Aan de desk staan publicist Sietske Bergsma, onderzoeksjournalist Elze van Hamelen, redacteur Bas Reijnierse en Flavio Pasquino.

  - Presentatie: Sanae Orchi


  blckbx Vacc
  0 reacties :

  Een reactie posten