blckbx today 18 mei 2022

Datum:
 • woensdag 18 mei 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • blckbx today 'COMPLOTTEN' special: Filemon Wesselink, UFO's, AZOV, opmaat naar Digital ID en meer  Zie HIER


  Deze blckbx today staat volledig in het teken van 'COMPLOTTEN'. Met o.a. Filemon Wesselink en Patrick Savalle bespreken we ondermeer UFO's, de opmaat naar een Digital ID en de capitulatie van het AZOV-bataljon. Dat en meer in deze speciale editie van blckbx today.


  Woensdag 18 mei 2022

  In deze speciale thema-uitzending onder andere:

  - UFO-meldingen werden jarenlang naar het land der fabelen verwezen, maar de Amerikaanse overheid ziet het fenomeen nu zelf als een 'bedreiging voor de nationale veiligheid'. Hoe zit dat?

  - Het World Economic Forum heeft een nieuw project, de Known Traveller Digital Identity (KTDI). Dit Digital ID, in samenwerking met o.a. de Canadese én Nederlandse overheid, lijkt de opmaat naar een sociaal kredietsysteem.

  - Het AZOV-bataljon; hebben ze zich overgegeven of hebben ze, zoals de meeste media ons willen vertellen, zelf de missie afgebroken..?

  - Omdat Filemon Wesselink aan de desk staat, blikken we terug op zijn programma 'Filemon en de Complotten'

  - Aan de desk staan onderzoeksjournalist Patrick Savalle, programmamaker Flavio Pasquino, blckbx webredacteur Roy Bernabela én Filemon Wesselink - maker van het programma 'Filemon en de Complotten'.

  Presentatie: Sanae Orchi


  blckbx  0 reacties :

  Een reactie posten