Amorele CDA-machtspoliticus Hirsch Ballin: 'We hebben economie boven recht laten prevaleren!'

Datum:
 • maandag 9 mei 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Hirsch Ballin een echte ouderwetse CDA'er is: Van alle moraal gespeend, en alles voor de macht.   Amorele CDA-machtspoliticus Hirsch Ballin: 'We hebben economie boven recht laten prevaleren!'


  CDA-machtspoliticus Ernst Hirsch Ballin mocht langskomen bij Buitenhof om daar te vertellen dat 'we' de economie veel belangrijker hebben gevonden dan 'de moraal,' en dat dit mede voor de vreselijke oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft gezorgd. Je mag blijkbaar dus niet zeggen dat het Westen mede-verantwoordelijk is door de continue uitbreidingsdrang naar het oosten, maar wél als je die beschuldiging uit op basis van 'afhankelijkheid van Russisch gas.'

  Het is ongelooflijk om te aanschouwen. Eén van de grootste machtspolitici van Nederland, Ernst Hirsch Ballin, mocht vandaag bij Buitenhof oreren alsof hij een evangelische predikant was. Want volgens de CDA'er hebben 'we' ons immoreel gedragen.

  'We' vonden de economie namelijk belangrijker 'dan internationaal recht.' En daardoor zitten we nu in deze situatie met Oekraïne en Rusland.

  Kijk maar:

  Ik wil hier niet eens al te veel op reageren. Het enige dat ik wél kwijt wil is dat Hirsch Ballin een echte ouderwetse CDA'er is: Van alle moraal gespeend, en alles voor de macht. Deze man en zijn soortgenoten zijn Machiavellianen pur sang. Amoreler dan dit nepchristengeteisem wordt het niet. En met 'amoreel' ben ik nog lief ook. Want eigenlijk zijn deze types volstrekt immoreel.

  Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

  Overigens is het misselijkmakend dat politici en karteljournalisten (zie clip) het steeds hebben over wat "wij" fout hebben gedaan. Daarbij bedoelen ze dus ook de gewone Nederlander. Maar die heeft niets fout gedaan. Als er fouten gemaakt zijn, dan toch echt door dat kleine groepje Machiavelliaanse politici, gesteund door hun vrienden in de media. De gewone Nederlandse burgers heeft daar niets mee van doen - en het is ondertussen om kotsmisselijk van te worden dat ze psychologische spelletjes spelen door ons er toch steeds weer bij te betrekken.

  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten