Aartsbisschop waarschuwt landen voor pandemieverdrag: ‘Overdragen van soevereiniteit is hoogverraad’

Datum:
 • maandag 23 mei 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • Als deze resoluties worden goedgekeurd, bepaalt de WHO in het geval van een pandemie het beleid. 


  Robin de Boer 23-5-2022


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:48

  Aartsbisschop Carlo Maria Vigano waarschuwt landen die overwegen zich aan te sluiten bij het pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dat het overdragen van soevereiniteit aan het instituut gelijkstaat aan hoogverraad.

  De komende dagen stemmen de leden van de WHO over een aantal resoluties rond de aanpak van pandemieën. Deze resoluties zijn gericht op het overdragen van soevereiniteit aan een supranationale entiteit die grotendeels gefinancierd wordt door de farmaceutische industrie en de Bill & Melinda Gates Foundation, schrijft de aartsbisschop.

  Immuniteit

  Als landen hun soevereiniteit opofferen, kunnen ongekozen ‘technocraten’ van de WHO meer lockdowns, meer vaccins en Orwelliaanse vaccinatiepaspoorten opdringen aan de wereldbevolking.

  Als deze resoluties worden goedgekeurd, bepaalt de WHO in het geval van een pandemie het beleid. Dat betekent: quarantaine, lockdowns, verplichte vaccinatie en vaccinatiepaspoorten, zegt Vigano.

  Hij wijst erop dat deze organisatie immuniteit geniet en dat haar leden niet kunnen worden vervolgd als ze misdaden plegen.

  Verzet smoren

  De aartsbisschop schrijft verder dat de WHO op deze manier probeert elke vorm van verzet tegen Agenda 2030 te smoren. Volgens die agenda moeten de medische en ziekenhuiszorg drastisch worden teruggeschroefd, de gezondheidsindustrie geprivatiseerd en ziektes voorkomen met behulp van vaccins.

  De Verenigde Staten en Australië hebben al aangegeven dat ze positief staan tegenover het verdrag. Vigano heeft zich ook kritisch uitgesproken over de Great Reset, de uitrol van de coronavaccins en de oorlog van de ‘Deep State’ in Oekraïne tegen Rusland.

  [Infowars]

  5
  Beoordeel dit artikel

  Interessant


  0 reacties :

  Een reactie posten