World Government Summit 2022: “Zijn we klaar voor een nieuwe wereldorde?”

Datum:
 • zondag 3 april 2022
 • in
 • Categorie: , , , ,
 •  De elites zien hun plannen voor de “Great Reset” in gevaar
  World Government Summit 2022: “Zijn we klaar voor een nieuwe wereldorde?”  (Vertaling: E.J. Bron)

  De elites zien hun plannen voor de “Great Reset” in gevaar

  Are we ready for a New World Order?” – De globalisten op de World Government Summit 2022 zijn bezorgd, omdat hun plannen nu door blokvorming en oorlogen verijdeld worden. Er zou sprake zijn van een “transformatief geopolitiek moment”, een keerpunt. (Bekijk daarover hier de video)

  “Zijn we klaar voor een nieuwe wereldorde?” – “Are we ready for a New World Order?” – Deze vraag is ook het motto van de actuele “World Government Summit” in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten), die daar sinds 2013 ieder jaar plaatsvindt.

  De “World Government Summit” in Dubai is net als het “World Economic Forum” in Davos een soort rendez-vous voor de elites uit politiek, regeringen, economie, internationale organisaties, NGO´s en financiële magnaten.

  De spreekster, die de bijeenkomst opende, verklaarde helder het kernprobleem van de globalisten op dit moment: ze bevinden zich op een keerpunt (zij spreekt van “Inflection Point”). Men zou op dit moment in een periode van “onzekerheid” en “kwetsbaarheid” leven.

  Enerzijds hebben de wereldwijde crises door de reacties op de corona-verbreiding tot onzekerheden in de hele wereld geleid en globale economische netwerken verijdeld. Nauwelijks is de economie uit de corona-crisis, of de Oekraïne-oorlog komt daarbij als nieuwe onzekerheidsfactor. Het zou een “transformatief geopolitiek moment” zijn. De wereld ontwikkelt zich in een “ongeordende richting”. Dat zou men willen tegenwerken.

  Klaus Schwab benadrukte in zijn korte toespraak dat ondanks de momentele interrupties de wereld een grote verandering zal doormaken, die verband houdt met de vierde industriële revolutie. Nieuwe technologieën zullen nieuwe vormen van de economie en van het regeren vereisen. Daarmee bedoelt hij ook de “Great Reset”, echter zonder deze keer het begrip in de mond te nemen en zonder op de corona-situatie te wijzen. In plaats daarvan noemt hij de klimaatverandering als reden voor globale samenwerking.

  Bron:
  freiewelt.net

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten