Upclose and Personal! Leer mRNA co-uitvinder Dr. Robert Malone echt kennen...

Datum:
  • zaterdag 23 april 2022
  • in
  • Categorie: , ,
  •  Dr. Robert Malone, uitvinder van de mRNA-technologie, is samen met zijn vrouw dr. Jill Glaspool te gast bij Jakobien Huisman in het prachtige Andalusië.


    23-4-2022



    Dr. Robert Malone, uitvinder van de mRNA-technologie, is samen met zijn vrouw dr. Jill Glaspool te gast bij Jakobien Huisman in het prachtige Andalusië. In deze eerste aflevering van het tweede seizoen van Tegenwind vertelt Malone op de voor hem zo kenmerkende rustige manier over de fouten en misstanden tijdens de coronacrisis en waarom hij zo fel gekant is tegen de mRNA-vaccins, het product van zijn eigen uitvinding. “It’s not because of obsession. It’s more a sense of obligation.”

    Tijdens de eerste aflevering van Headwind, zoals de serie nu heet, vanwege de focus op buitenlandse hoofdrolspelers tijdens de coronacrisis, wordt wederom Andalusië aangedaan. Het decor is het idyllische landgoed Finca Don Carmelo, dat de perfecte entourage biedt voor een onthullend interview met de vooraanstaande wetenschapper, die ongewild een hoofdrol opeiste in zijn strijd tegen, wat hij noemt, 'het grootste en meest roekeloze medische experiment ooit uitgevoerd op mensen'.

    Waarom laten vaccineren?

    Malone vertelt, bijgestaan door zijn vrouw, in geuren en kleuren wat hij vindt van de mRNA-vaccins, de manier waarop ze ‘goedgekeurd’ zijn, over zijn patenten, over vaccinatiedwang en over het vaccineren van kinderen. Uiteraard komt ook het deplatformen en censureren van gerenommeerde artsen en wetenschappers aan bod, waar hij zelf ook slachtoffer van is. En waarom hij zich ondanks al zijn inhoudelijke kritiek zelf tóch heeft laten vaccineren, iets wat veel mensen niet begrijpen.

    The Great Enlightenment

    Hoe Malone eerst puur pragmatisch en vanuit zijn eigen expertise misstanden aan de kaak stelde, maar gaandeweg vanwege zijn manier van denken ook verder is gaan kijken en zich zo een duidelijke mening kon vormen over hoe de coronacrisis is ontstaan en wat er mogelijk allemaal achter zit.

    En dat je mensen niet moet zeggen wat ze moeten denken, maar ze ‘gereedschap’ moet geven zodat ze zelf de situatie kunnen interpreteren en hun eigen conclusies kunnen trekken. Dat de dreiging weliswaar the great reset is, maar het alternatief the great enlightenment, de grote verlichting. En hoe belangrijk het daarom is, voor onszelf maar vooral voor de kinderen van de wereld, dat we de moed moeten vinden om de wereld proberen mooier te maken.

    Episode twee: dr. Geert Vanden Bossche

    De eerste aflevering van het tweede seizoen van Headwind is een absolute aanrader. Maar ook episode twee belooft wat. Dan is namelijk de gerenommeerde Belgische viroloog, immunoloog en vaccinoloog dr. Geert Vanden Bossche te gast in Andalusië. Het spraakmakende interview met Vanden Bossche is binnenkort exclusief te zien bij blckbx.

    Steun Tegenwind.tv (Headwind.tv)

    De docuserie van Tegenwind.tv (Headwind.tv) is alleen mogelijk dankzij jouw hulp. Jouw donatie maakt het verschil om hun documentaires te kunnen maken, zonder staatssubsidies of sponsoring van multinationals. Nu is meer dan ooit gebleken dat hier nood aan is. Klik op de knop hieronder om naar hun donatiepagina te gaan. Zij verdienenallesteun! 


    blckbx


    0 reacties :

    Een reactie posten