"Op de rand van de afgrond" - Sid Lukkassen en Paul Cliteur

Datum:
 • donderdag 21 april 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • Sid beschrijft in geuren en kleuren door welke kwellingen hij zich moest worstelen om dit boek te kunnen schrijven.


  21-4-2022


  “Op de rand van de afgrond” – Sid Lukkassen en Paul Cliteur

   Paul Cliteur is met pensioen en het eerste wat hij deed was het “verslinden” van Sid’s nieuwste boek, Wees Afgrondelijk. “Een stevige pil, maar leest lekker weg, en Sid’s beste boek”, aldus Paul. Het gaat over politiek, religie en bovenal over: zelf scheppen. De schrijver neemt de lezer mee op een reis door de ziel, die leidt tot het losmaken van onszelf uit het grote deugpronken. De val van het Westen nadert, maar vanuit onze wilskracht kunnen we ons daar niet mee verzoenen.

  U kunt u hier aanmelden voor het event van Sid en Paul in Arnhem op 28 april: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-presentatie-wees-afgrondelijk-met-paul-cliteur-regio-arnhem-315615904667

  Sid Steunen via BackMe kan via: https://sidlukkassen.backme.org/

  Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

  Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

  Sid beschrijft in geuren en kleuren door welke kwellingen hij zich moest worstelen om dit boek te kunnen schrijven. Daarbij ontsteekt hij in epische tirades, terwijl Paul alle eruditie in zijn ziel aanboort om Sid’s furie te temperen. Oftewel: old school Weltschmerz. Ook Pauls voormalige collega’s Andreas Kinneging en Floris van den erg komen nog aan bod.

  Sid Steunen via BackMe kan via: https://sidlukkassen.backme.org/


  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

  0 reacties :

  Een reactie posten