Nieuwe documenten tonen aan dat Pfizer wist dat natuurlijke immuniteit werkte en vaccin schadelijk was bij jongeren

Datum:
 • maandag 11 april 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  In het programma Rising van The Hill bracht journaliste en politiek commentator Kim Iversen verslag uit over de onthullingen in de laatste reeks documenten over het vaccin COVID-19 van Pfizer, die op 1 april door de Amerikaanse Food and Drug Administration zijn vrijgegeven.


  10-4-2022


  De laatste reeks Pfizer-documenten die op 1 april is vrijgegeven, bevestigt dat Pfizer wist dat natuurlijke immuniteit even effectief was bij het voorkomen van ernstige ziekten als het COVID-19-vaccin van het bedrijf, meldt David Charbonneau.

  Journaliste en politiek commentator Kim Iversen zei maandag in The Hill’s “Rising” dat uit de documenten ook bleek dat niet kon worden bevestigd dat het vaccin veilig was voor zwangere vrouwen of vrouwen die kinderen wilden krijgen, en dat myocarditis een bekende bijwerking van het vaccin was.

  De documenten maakten deel uit van de door de rechtbank bevolen vrijgave van 340.000 pagina’s dossiers die Pfizer had ingediend bij de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) als onderdeel van zijn verzoek om noodgoedkeuring voor zijn vaccin.

  In antwoord op een Freedom of Information Act-verzoek dat in augustus 2021 werd ingediend door Public Health and Medical Professionals for Transparency, probeerde de FDA aanvankelijk de volledige vrijgave van de documenten met 75 jaar uit te stellen, maar een federale rechter beval de vrijgave binnen acht maanden.

  Op 1 april heeft de FDA 11.000 pagina’s vrijgegeven.

  In gesprek met “Rising” gastheren Robby Soave en Ryan Grim, noemde Iversen de “eerste bom” in de documenten: het feit dat “natuurlijke immuniteit werkt, en Pfizer weet dat.”

  Iversen zei:

  Uit de gegevens van de klinische proef blijkt dat degenen die al COVID-besmetting hadden, geen andere resultaten hadden dan degenen die werden gevaccineerd. In de beperkte studie was er geen sprake van ernstige ziekte, zoals gedefinieerd door de FDA of de CDC [Centers for Disease Control and Prevention], noch bij de gevaccineerden, noch bij degenen met een eerdere infectie.

  De FDA definieert ernstige COVID als een geval waarbij zuurstofondersteuning nodig is. De CDC omschrijft het als een geval dat ziekenhuisopname vereist.

  Er waren geen gevallen van ernstige COVID in de natuurlijke immuniteitsgroep, ongeacht of ze gevaccineerd waren of niet, zei Iversen.

  Iversen zei ook dat uit de gegevens bleek dat het aantal infecties van welke aard dan ook “statistisch identiek” was bij de gevaccineerden en bij degenen met natuurlijke immuniteit.

  Ze zei:

  Maar in plaats van te zeggen dat mensen met natuurlijke immuniteit het vaccin niet nodig lijken te hebben – zoals bijvoorbeeld in Europa is beweerd – verdraaide Pfizer in plaats daarvan zijn conclusie door te zeggen: “De uiteindelijke werkzaamheidsresultaten tonen aan dat het vaccin bescherming biedt tegen COVID-19 voor deelnemers met of zonder bewijs van eerdere infectie.

  Bijwerkingen bij jongere proefpersonen

  Uit de klinische gegevens blijkt ook dat Pfizer op de hoogte was van de nu goed gedocumenteerde problemen met ernstigere reacties bij jongere proefpersonen.

  Iversen zei:

  Een andere onthulling uit de documenten was dat bijwerkingen vaker voorkwamen en ernstiger waren in jongere groepen.

  In het document staat: “Reactogeniciteit en bijwerkingen waren over het algemeen milder en minder frequent bij deelnemers in de oudere groep [55 jaar en ouder] dan in [de] jongere groep, en hadden over het algemeen de neiging toe te nemen met toenemende vaccindosis.

  De studie zelf was voor mensen van 16 jaar en ouder, dus bijwerkingen kwamen vaker voor en waren ernstiger bij mensen jonger dan 55, hoewel we weten dat hoe jonger je bent, hoe minder kans je hebt op een ernstige COVID, zei Iversen.

  Iversen haalde gegevens uit de Lancet aan waaruit blijkt dat 16-jarigen een kans van 99,993% hebben om COVID te overleven, 30-jarigen een kans van 99,943% en 50-jarigen een kans van 99,572%.

  “Alleen in de 60-plus groep,” zegt Iversen, “daalt het overlevingspercentage onder de 99%.”

  Toestemmingsformulier toont aan dat Pfizer op de hoogte was van myocarditis, vruchtbaarheidsproblemen

  Volgens een toestemmingsformulier voor proefdeelnemers dat is opgenomen in het vrijgegeven document, was Pfizer op de hoogte van de bezorgdheid over myocarditis en vermeldde het expliciet de mogelijkheid van een effect van het vaccin op de reproductieve gezondheid van vrouwen.

  Iversen zei dat het formulier verschillende mogelijke bijwerkingen noemt, waaronder myocarditis, “wat velen van ons weten, maar het document zegt dat de kans van optreden 10 op de 100.000 mensen is, en ze specificeren geen leeftijd of geslacht, dus dat is veel hoger dan eerder gemelde percentages van 1 op de 50.000 mensen.”

  “Bovendien,” zei ze, “weten we dat het merendeel van die gevallen bij jongere mannen voorkomt, dus wanneer we controleren voor leeftijd en geslacht neemt het risico aanzienlijk toe.”

  Op het toestemmingsformulier staat ook: “de effecten van het COVID-19 vaccin op sperma, een zwangerschap, een foetus of een zogend kind zijn niet bekend.”

  Iversen wees erop hoe de pers en overheidsfunctionarissen de aarzeling voor vaccins bij jongere vrouwen en de ouders van tienermeisjes hebben gedemoniseerd.

  “Ondanks het feit dat deze wetenschappers in dit toestemmingsformulier toegeven dat zij het eenvoudigweg niet weten, wordt het als een feit beschouwd dat de vaccins geen enkel nadelig effect hebben op de voortplanting,” zei Iversen, “maar het feit is dat wij het eenvoudigweg niet weten.”

  Iversen suggereerde dat de belangrijkste impact van de vrijgave van het document zou zijn dat er meer bewijs zou worden geleverd voor de “anti-verplichte juridische verdediging” van ouders die niet willen dat hun kinderen worden gevaccineerd.

  Bekijk de volledige aflevering hier:


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:
  0 reacties :

  Een reactie posten