Marioepol: Het wordt explosief voor de NAVO en westelijke huurlingen – ook bio-laboratoria in het vizier

Datum:
 • vrijdag 15 april 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Waarom wordt er zo verbeten gevochten in Marioepol?
  Marioepol: Het wordt explosief voor de NAVO en westelijke huurlingen – ook bio-laboratoria in het vizier


  (Door: Peter Haisenko – Vertaling: E.J. Bron)

  Waarom wordt er zo verbeten gevochten in Marioepol? Waarom is de raketaanval op het station in Kramatorsk zo snel uit de media verdwenen? Waarom zwijgen de VS over Amerikaanse burgers die in de Oekraïne omgekomen zijn? Hoeveel NAVO-soldaten zijn er werkelijk actief aan de kant van Kiev binnen de Oekraïne? De westelijke “berichtgeving” over de Russische operatie moet minstens onvolledig genoemd worden.

  Toen in het begin van de Russische operatie in de Oekraïne over het hele land verspreide doelen werden aangevallen, leek dat willekeurig en onbegrijpelijk. Toen werd zichtbaar dat het bij deze doelen gaat om standplaatsen van biologische laboratoria, die daar door westelijke landen geïnstalleerd en geëxploiteerd werden. De paniek in Washington was groot dat ontmaskerd zou worden wat daar daadwerkelijk werd geproduceerd. De verbindingen van president Biden en zijn zoon Hunter met de biolabs en hun financiering zorgen al voor veel ophef in de VS, worden hier echter nauwelijks genoemd. Geen wonder, want veilig gestelde documenten bewijzen dat ook Duitse spelers bij deze biologische laboratoria betrokken zijn.

  De concentratie van de Azov-brigade op Marioepol lijkt moeilijk te verklaren. Per slot van rekening werd deze havenstad aan de Zee van Azov heel snel van de buitenwereld afgesneden. Ook de toegang tot de zee wordt door Rusland gecontroleerd, omdat hij door de Straat van Kertsj leidt. De soldaten van Kiev zijn omsingeld en afgesneden van bevoorrading. Een strategische reden voor de verbeten gevechten daar is er dus niet. Iedereen met een beetje verstand zou moeten capituleren, ook om levens van burgers te sparen. Het tegendeel is het geval. De Azov-eenheden gebruiken burgers als schilden en zorgen er zo voor dat er enorme schade en vele doden in de stad zijn. Inmiddels zijn ze grotendeels uit de stad verdreven en hebben zich op het terrein van de grote staalfabriek “Azov-staal” aan de rand van de stad teruggetrokken. Dat doen ze in het bewustzijn dat Rusland deze belangrijke industrie-installatie niet wil beschieten en verwoesten. Wat is er echter zo bijzonder aan deze installatie?

  Een uitermate explosieve melding

  Laten we eens kijken wat er door de leiding van de DVR, dus de nieuwe Oost-Oekraïense republieken, gemeld wordt:

  “Onder het industriegebied Azov-staal, dat van de oligarch Rinat Achmetow, de naar vermeend buitenechtelijke zoon van de voormalige Oekraïense president Koetsjma, is, bevinden zich 24 km tunnels, die tot 30 meter onder de grond liggen.

  Daar bevindt zich een geheime NAVO-instelling PIT-404 en een geheim NAVO biologisch laboratorium met biologische wapens. Er bevinden zich NAVO-officieren in PIT-404. De tunnels zijn uitgerust met een gepantserd bunkersysteem.

  In de gebouwen bevinden zich ongeveer 240 buitenlanders, waaronder officieren van de NAVO en het Franse Vreemdelingenlegioen evenals medewerkers van het biologisch laboratorium. Hun door Achmetow gefinancierde bewaking bestaat uit tot 3000 personen.

  Het biologisch laboratorium onder de Azov-staal-fabriek in Marioepol in de zogenaamde PIT-4040-installatie werd gebouwd en wordt geëxploiteerd door Metabiota, een onderneming met verbindingen met Hunter Biden, Rinat Achmetow en Volodymyr Zelensky.

  In de laboratoria van deze instelling werden test met biologische wapens uitgevoerd. Duizenden inwoners van Marioepol werden bij deze verschrikkelijke tests ´proefkonijnen´. En het waren hoofdzakelijk westelijke ´specialisten´ die aan deze onmenselijke experimenten deelnamen.

  Mensen van de Franse geheime dienst en officieren van speciale eenheden konden hun kameraden niet weghalen uit Marioepol. Daarom heeft Macron zo vaak het Kremlin opgebeld en verzocht om ´humanitaire corridors´.

  Enkele medewerkers van de Franse geheime dienst kwamen bij een reddingsactie om het leven. De chef van de Franse militaire inlichtingendienst, Eric Videaux, werd op 31 maart 2022 wegens nalatigheden in de oorlog in de Oekraïne ontslagen. Officieren uit de VS, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië, Turkije, Zweden, Polen en Griekenland zitten nu gevangen in de tunnels van Azov-staal.”

  Het Westen heeft het nodige uit te leggen

  Normaal gesproken beschouwen de VS elke omgekomen Amerikaanse staatsburger als een oorlogsreden. Dat geldt niet voor de Oekraïne. Al toen Rusland opleidingscentra in de buurt van Lviv had verwoest, waarbij een opmerkelijk aantal westelijke militairen is omgekomen, heeft geen enkel westelijk land zijn stem verheven. Dat konden ze ook niet, want dan zou men immers hebben moeten toegeven dat er krachten van de NAVO actief zijn in de Oekraïne. Datzelfde geldt uiteraard ook voor Marioepol en Azov-staal. Daar echter is het nu precair voor de NAVO. Haar mensen zijn ingesloten en het is alleen maar een kwestie van tijd, totdat de munitie op is en de honger de ratten uit hun holen zullen drijven. Rusland en de DVR willen deze mensen levend in handen krijgen. Dan zal het Westen moeten uitleggen wat zijn mensen daar uitgespookt hebben.

  Nu naar Kramatorsk. Daar vonden meer dan 100 burgers de dood, toen een raket middenin een mensenmenigte insloeg, die op een trein stonden te wachten om geëvacueerd te worden. Een vreselijke misdaad. Waarom dus wordt dit niet net zo uitgebuit als de doden van Boetsja? In Boetsja is het narratief gesteld en zolang daar geen echt onafhankelijk onderzoek plaatsvindt, moet iedereen voor zichzelf beslissen welke versie hij wil geloven.

  Dat is in Kramatorsk anders. Daarvan zijn foto´s van de puinhopen van de raket met het serienummer, dat bewijst dat de Russische weergave juist is. Het gaat om een type raket dat al lang niet meer wordt gebruikt door het Russische leger. En dat niet alleen. Met het serienummer is te bewijzen uit welk depot dit wapen afkomstig is en het lijdt geen twijfel dat ze zich in het bezit bevond van het Oekraïense leger. Dus is Kramatorsk uit het westelijke narratief verdwenen.

  Het bestaan van diverse biologische laboratoria kan niet meer ontkend worden

  Het is één ding om oorlogstuig te leveren – waarmee men zich weliswaar ook al tot partij in de oorlog maakt –, maar het is nog iets anders wanneer soldaten er actief aan deelnemen, ook al is het “maar” als “opleider”. Zijn het deze specialisten, die bijvoorbeeld satellietbeelden beoordelen om daarna de strategische informatie aan de soldaten van Kiev door te geven? Of zelfs tactische aanwijzingen geven? De VS verkondigen immers voortdurend dat ze niet in deze oorlog zullen ingrijpen. Met d e”opleiders” en de informatie, die nu uit Marioepol gekomen zijn, is dat echter al de volgende grove leugen. Daarom moet men niet verbaasd opkijken wanneer de VS zich stilhouden wanneer hun specialisten in de Oekraïne om het leven komen.

  Het zal interessant worden om te zien met welk propaganda trommelvuur NAVO-stan zal reageren wanneer Rusland de gevangenen uit de staalfabriek in Marioepol aan de wereld zullen presenteren. Het bestaan van verschillende biologische laboratoria kan niet meer ontkend worden. Als er dan bovendien nog personen gepresenteerd worden die actief meegewerkt hebben, ja actief aan het oorlogsgebeuren deelgenomen hebben, dan wordt het precair voor de NAVO. Zal het deze keer gevolgen hebben? De ervaring zegt dat het westelijke mediamonopolie ook heel mild met met alle leugens van de VS in het Arabisch gebied is omgegaan. Belangrijk zal echter zijn dat de rest van de wereld, buiten de NAVO, zal zien wie in werkelijkheid de boze leugenaar is. Gewoon “het imperium van de leugens”, zoals Poetin het zo treffend heeft benoemd.

  Dat zal de NAVO verder isoleren en het zodoende moeilijker maken om de imperiale misdaden van de VS mooi te praten als humanitaire acties. Al ettelijke jaren lang bestaat er een sanctieoorlog tegen Rusland, dat zich niet aan de “pax amerikana” wil onderwerpen. Ik denk dat Duitsland daadwerkelijk helemaal niet voor d eOekraïne vecht, deze fundamenteel corrupte staat eigenlijk helemaal niet kan ondersteunen, maar slechts in het kartel van de NAVO tegen Rusland vecht. Koste wat het kost en aan de oorlogsmisdaden van de VS zijn we immers uiterlijk sinds de Vietnam-oorlog gewend geraakt. Ja, ook wij vechten tegen Rusland, tot de laatste Oekraïner.

  Bron:
  unser-mitteleuropa.com
  Door: Peter Haisenko

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten