Kijk: Australische senator laat in parlement waarheidsbommen vallen over Klaus Schwab en World Economic Forum

Datum:
 • vrijdag 1 april 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  “Ze zijn heel goed georganiseerd en gefinancierd,” zei hij.  1-4-2022


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:36

  Dinsdag deed de Australische senator Alex Antic in het parlement uit de doeken hoe het World Economic Forum de politiek stuurt door overal ter wereld Young Global Leaders te positioneren. “We dringen de kabinetten binnen,” schepte Klaus Schwab op.

  Antic wees erop dat het WEF tegen kapitalisme en vrije markten is en westerse waarden en politieke processen probeert te ondermijnen. “Ze zijn heel goed georganiseerd en gefinancierd,” zei hij.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Daar hebben we een woord voor: communisme

  Hun boodschap lijkt onschuldig te zijn, maar de achterliggende ideologie is revolutionair en destructief, benadrukte de senator. Hij zei dat het WEF pleitte voor de strengste coronamaatregelen ter wereld, waaronder lockdowns en verplichte vaccinatie, vaccinatiepaspoorten en mondkapjes, terwijl deze maatregelen een aanval op onze vrijheid waren.

  Antic wees er verder op dat het World Economic Forum wil dat je in 2030 ‘niets bezit en gelukkig bent’. “Je hoeft geen politiek filosoof te zijn om tot de ontdekking te komen dat als je niets bezit, de Staat alles bezit. Daar hebben we een woord voor: communisme.”

  Niet meer herkennen

  De senator riep Australiƫrs op om zich te verdiepen in de marxistische agenda van het WEF voordat ze hun eigen land niet meer herkennen. Antic is vastbesloten om te achterhalen hoe ver de invloed van het World Economic Forum in Australiƫ reikt.


  0 reacties :

  Een reactie posten