De haat die schuil gaat achter het “Globalisme”

Datum:
 • vrijdag 15 april 2022
 • in
 • Categorie: , , , , , ,
 •   “U zult niets bezitten, maar gelukkiger zijn…”

  De haat die schuil gaat achter het “Globalisme”

  (Door: Drs. E.N. Schilder)

  De eerste proeftuin voor globalisering was Zuid-Afrika. HÈT land dat na ‘de Apartheid’ – een ronduit achterlijk en racistisch beleid ten aanzien van de zwarte medemens – HÈT voorbeeld moest worden van hoe alle menselijke rassen en ‘geloven’ in harmonie zouden gaan samenleven, maar waar ze weer vervallen in stammenhaat en geweld en onderlinge slachtingen, omdat dit nu eenmaal in hun systeem zit…?

  Momenteel echter lijkt het of de hele wereld alle misstanden van de blanke mens (soms van 5 à 6 decennia terug, maar overwegend van vele EEUWEN geleden!) klaarblijkelijk ‘mag’ wreken op de blanke mens van nu. De blanke mens van nu, die geen enkele actieve deelname heeft gehad in deze eeuwen geleden geschiedenis… uitgevoerd door mensen die (waar uitsluitend de ZWARTE slavernij geldt) zelf óók geen lijden hebben ondervonden. Alsof de ZWARTE mens NIET schuldig zou zijn aan racisme en rassenhaat! Sterker nog: het zijn met name de ZWARTE stammen geweest die elkaar onderling afslachtten en tot slaaf hebben gemaakt! Het zijn met name de ZWARTE stammen die elkaar wegens ‘geboren zijn in een andere stam’ hebben verkracht, de armen en benen hebben afgehakt, en lachend hebben laten doodbloeden. Baby’s en kleine kinderen werden daarin overigens eveneens niet gespaard!

  Tóch wordt er door pure haatdragendheid en bloedige moordzucht een genocide op de blanke mens (Zuid-Afrika!) bewerkstelligd. Aangevoerd en opgevoerd door de ‘mensen’ die altíjd achter alle ophitsing en oorlogen zitten: de wereldwijde elite die alles wil bezitten en uit is op úw verval, want we zijn naar hun idee met te veel. Noem ze de Cabal, de Bilderberg-groep, de Illuminatie, de Rockefellers (foundation) de NWO, de zwarte paus, Satan, de duivel of Hel, het maakt niet uit hoe u ze noemt, het zijn steeds weer exact dezelfde ‘mensen’ die de mensheid en derhalve ú geheel emotieloos wil bespelen, tegen elkaar uit wil spelen en u derhalve middels veel leed en bloedvergieten willen minimaliseren. Momenteel uitgevoerd door Zuid-Afrikaanse moord-milities, door Afro-Amerikaanse ZWARTE racisten en hier eveneens opgehitst door ZWARTE (mede?) ’mensen’ als Sylvana Simons en haar gefrustreerde ZWARTE-HAAT-clubjes die zich dagelijks laten meeslepen door de rassenhaat van beide zijden in de VS.

  DÀT is het enige waar de elite van kan genieten. Tweespalt en bloedvergieten. Zij streeft, inmiddels mondiaal verenigd in de VN/WHO/EU/WEF, naar slechts één kleine, blind gehoorzame en volgzame mensheid/gechipte slaven met één ‘religie’ (raad u maar welke!), opgebouwd naar Marxistisch/Chinees model 4.0… Alleen verhouden ‘vaccineren’, chippen en bijvoorbeeld de LHGBT-bullshit zich erg slecht met deze klaarblijkelijk beoogde ‘religie van de vrede’… Ik ben dan ook zeer benieuwd naar hoe zich dat gaat ontrollen…

  Dat kinderen momenteel op uitermate jonge leeftijd al worden voorbereid op seks zegt eveneens genoeg. Is dat om de ‘religie’-gerelateerde kindhuwelijken alvast tegemoet te komen of is dit uit puur eigen pedofiel belang van de elite? Wat de WARE (!) drijfveer ook is, het is ronduit walgelijk dat dit plaatsvindt ten aanzien van onze kwetsbare (klein)kinderen, maar wat nóg wanstaltiger is, is wie daar zonder met hun lege ogen te knipperen toe bereid zijn aan mee willen werken! Wat mij betreft mogen zij àllemaal A.S.A.P. standrechtelijk geëxecuteerd worden!

  Door onze huidige ‘politici’ zijn we doelbewust aan de rand van de economische en financiële afgrond gebracht en stevenen we (door HÙN (WEF)‘beleid’) regelrecht af op een energie- en voedselcrisis met uitsluitend armoede in het vooruitzicht. DÀT is waar deze ‘mensen’ moedwillig naartoe hebben gewerkt en DÀT is wat deze ‘mensen’ en hun ‘gehoorzame’/geïndoctrineerde lege-ogen-regering-trekpoppen met u van plan zijn! U moet namelijk zo snel mogelijk aan de bedelstaf gebracht worden om u te kunnen onderwerpen aan deze geesteszieke psychopaten. Ú wordt derhalve onderdeel gemaakt van hún hebzucht, hún psychose, hún natte droom! “U zult niets bezitten, maar gelukkiger zijn…”

  Van ‘onze’ koning hoeft u overigens geen enkele actie te verwachten. Die heeft zich volledig geconformeerd aan Schwab en zijn WEF/NWO-opleidings/indoctrinatie-instituut. Gezien de vlucht van zijn oma naar Groot Brittannië tijdens de eerste oorlogsdagen en zijn banden met Schwab/empathie voor uw situatie zegt dat veel over zijn ‘blauwe’ bloedlijn. Ruggengraatloze Lafaards (inderdaad met een hoofdletter L!) zijn het, die er niet zijn vóór het volk, maar (nog) dóór het volk… Ruggengraatloze Lafaards, die het vuile werk door anderen (zielloze leegogen) laten opknappen, maar onderduiken (nieuw leiderschap!) of vluchten als het ze te heet onder de voeten wordt. Maar hoe lang nog…?

  Tekorten ‘gemanaged’

  De oorlog in Oekraïne is slechts een bruikbaar (vooropgezet?) onderdeel uit de NWO- ‘gereedschapskist’ waar uitsluitend een sloopkogel in lijkt te zitten… Maar daarna komen zij uiteraard met de oplossing… namelijk ‘Build it back better’, zoals ‘onze’ koning dat zo keurig met Schwäbisch woorden na-papegaait. Willem-Alexander ‘mijn’ koning? Rutte ‘mijn’ minister-president? Halsema ‘mijn’ burgermeester…? NIET MIJN keuze geweest! NOOIT MIJN keuze geweest! En een Kaag-1 ? No fucking way!

  Als we de huidige globalistische (linkse) ‘politici’ hun gang laten gaan, stevenen we in Europa af op een tweede Zuid-Afrika (maar dan in het groot) en de eerste tekenen zijn er al. Diverse buurten in heel Europa (en zelfs gehele steden in Zuid-Italië) zijn al vervallen tot door ‘immigranten’ en ‘vluchtelingen’ geclaimde stammen/bende/moslim-gebied waar de criminaliteit welig tiert, waar de blanke mens wordt opgejaagd en uitgemoord en waar het (huis)vuil zich in de straten ophoopt zoals men dat in de Afrikaanse dorpen gewend was. En deze ‘verrijking’ zal zich als een olievlek over Europa verspreiden als niemand ingrijpt en de immigratie en vluchtelingenstromen niet stopt. De vraag echter is: blijft u daar tot die tijd op wachten of grijpt u eerdaags zélf kei-en-kei-hard in? Nergens meer in meespelen is in ieder geval alvast één ding, maar laat u door deze lege-ogen-trekpoppen van de NWO niets opleggen en laat u vooral ook uw mond niet snoeren! Vecht terug (!) en als het moet dan moet het (!) met geweld! Als pure zelfverdediging is dat namelijk geoorloofd met alle middelen die u voor handen heeft! De tijd van ‘dit beschaafd oplossen’ is ruim gepasseerd. Het gaat nu om úw leven ÈN dat van uw kinderen en kleinkinderen. Laat das Vierte Reich niet evolueren!

  PvdA

  Dat PvdA-lichtpunt Ploumen er zelf de brui aan heeft gegeven, vind ik overigens een mooi teken. Mijns inziens toch overduidelijk het naïefste/domste eendje in de linkse vijver. Maar wie wordt het nu? Wordt het Samson weer? Of misschien Attje (uils)Kuiken? Dat is mijns inziens sowieso DÉ cloaca (ze heeft werkelijk geen idéé van wat ze er allemaal uitgooit) van de linkse politiek. Werkelijk te dom zijn om te beseffen waar ze nu eigenlijk aan meewerkt, maar nog mooier, eveneens (maar dan NIET gespeeld!) klaarblijkelijk geen actieve herinneringen hebbend aan eigen eerdere uitlatingen. Binnen de Haagse ‘politiek’ maakt dat overigens niets uit, maar voor de betrouwbaarheid en het vertrouwen van de bevolking WÈL! Vandaag is het zus en morgen is het zo en gaan ze gewoon weer honderdtachtig graden met de stroom mee de andere kant op… Het hebben van een ruggengraat of enig moreel besef werkt voor deze compleet incompetente marionetten slechts belemmerend… Sterker nog: zij werken maar wat graag mee aan de uw ondergang en de haat die het globalisme genereert.

  CO2? Zelfvoorzienend?

  Over genereren gesproken: decennia geleden heeft men klaarblijkelijk in China een aantal schijven gevonden waarvan men nog steeds denkt dat die door een buitenaardse beschaving gebruikt zijn als dataopslag om ‘te communiceren’ met andere buitenaardse volkeren… Aan de hand daarvan hebben de knappe koppen der mensheid zelfs eveneens een gouden LP met data over de aarde en de mensheid de ruimte ingestuurd… Echter, de in China gevonden schijven produceerden uitsluitend elektriciteit als ze die wilden afspelen en derhalve hebben ze die ergens ‘opgeborgen’ waarvan niemand meer weet waar… Mogelijk ben ik de enige die er anders naar kijkt, maar wat als uit onderzoek blijkt dat deze schijven (en kopieën daarvan) bedoeld waren als aandrijving van een of ander ruimtevaartuig (als soort van elektromotor en/of digitale versnellingsbak ‘tandwielen’) waarmee zij niet alleen zelfvoorzienend, maar ook CO2-neutraal waren in hun energie…? Maar goed, wie ben ik?

  Door:
  Drs. E.N. Schilder
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten