De grote vaccinramp

Datum:
 • maandag 25 april 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  Gevaccineerde mensen hebben een tot zes keer hogere infectiegraad dan niet-gevaccineerde mensen, blijkt uit gegevens van de Nieuw-Zeelandse regering”, luidt een recente kop van The Daily Skeptic.


  21-4-2022

  Verontrustende gegevens blijven uit landen over de hele wereld binnenstromen: degenen die zijn ingeënt tegen Covid-19 hebben aanzienlijk meer kans om Covid op te lopen dan degenen die niet zijn gevaccineerd. Erger nog, de gevaccineerden worden nu vaker ziek en sterven vaker dan de niet-gevaccineerden, meldt Vasko Kohlmayer.

  In het VK bijvoorbeeld, behoorde bijna 90 procent van de Covid-hospitalisaties en meer dan 90 procent van de Covid-sterfgevallen tot de gevaccineerden in maart.

  De gegevens uit het VK komen overeen met die van andere landen, zoals Nieuw-Zeeland, Australië, Schotland en Canada. Steve Kirsch vatte deze situatie samen in zijn Substack-artikel getiteld “Hoe meer je vaccineert, hoe zwakker je immuunsysteem wordt“.

  Het artikel van Kirsch begint met de volgende zin:

  Gekker wordt het niet: hoe vaker je je laat vaccineren, hoe groter je kans om COVID op te lopen. Als u drie keer wordt gevaccineerd, is uw risico om COVID op te lopen drie keer zo groot als dat van een niet-gevaccineerde persoon.

  Kirsch wijst vervolgens op analyses van door de overheid verzamelde gegevens die laten zien hoe nijpend de situatie is.

  Hoe reageren regeringen op deze situatie? In plaats van de schadelijke vaccins te stoppen, hebben sommigen al aangekondigd dat ze zullen stoppen met het publiceren van de schadelijke cijfers.

  Eén ding is natuurlijk heel duidelijk geworden: in plaats van Covid-19 te stoppen, maken de vaccins de situatie erger. In zwaar gevaccineerde landen zijn meer Covid-ziekten opgedoken dan ooit voordat de vaccins werden geïntroduceerd. De voorbeelden zijn talrijk: het VK, Duitsland, Israël, Frankrijk, Singapore, Hong Kong, Nederland. De lijst gaat verder.

  Ook hebben deze sterk gevaccineerde landen meer Covid dan minder gevaccineerde regio’s. Overweeg deze kop van Newsweek:

  COVID-vaccinatiepercentages in Afrika zijn laag, maar de regio vermijdt het ergste, waardoor wetenschappers verbijsterd zijn

  Daar is echt niets verbazingwekkends aan. De data laten duidelijk zien wat er gebeurt: de vaccins leiden tot een toename van Covid, terwijl de afwezigheid van de vaccins uiteindelijk leidt tot een afname van de pandemie door natuurlijke immuniteit.

  Als we in een normale wereld zouden leven en vaccins effectief zouden zijn, zou het andersom zijn. De zwaar gevaccineerde landen zouden vrij zijn van Covid, terwijl de ondergevaccineerde landen de dupe worden van de pandemie.

  Autoriteiten wisten vanaf het begin dat de vaccins zouden mislukken. Bijvoorbeeld, op 29 januari vorig jaar – amper twee maanden nadat het wereldwijde vaccinoffensief begon – publiceerde het tijdschrift Nature een artikel met de titel Hoe COVID-vaccins opnieuw te ontwerpen zodat ze beschermen tegen varianten. De kop bevat de impliciete erkenning dat de vaccins niet zouden beschermen tegen varianten.

  En toch zijn regeringen over de hele wereld blijven liegen en deze ineffectieve medicijnen in de lichamen van miljarden mensen pompen. Daarbij verwezen ze ten onrechte naar een “pandemie van niet-gevaccineerden” en vielen ze kwaadwillig degenen aan die weigerden mee te doen en zetten ze zelfs gevangen.

  Weet je nog dat Fauci zei dat een vaccinatiegraad van 60 procent ons kudde-immuniteit zou geven? Tegenwoordig is in de meeste westerse landen meer dan 80% van de volwassen bevolking gevaccineerd, en toch is er meer Covid dan ooit.

  Dit is de trieste realiteit van de situatie: na een paar maanden, nadat de eerste bescherming is uitgewerkt, zijn degenen die zijn geïnjecteerd met de Covid-vaccins kwetsbaarder voor besmetting, ernstige ziekte en overlijden.

  Igor Chudov laat in zijn artikel met de titel AIDS-Like Chronic Covid is Taking Over Europe, Australia and NZ zien hoe de vaccins het immuunsysteem van de ontvangers lijken te ondermijnen en AIDS veroorzaken – een vergelijkbare immunodeficiëntie veroorzaken. Veel onderzoekers noemen dit VAIDS: vaccin-acquired immune deficiency syndrome.

  Overweeg alstublieft de enorme omvang van dit alles: op 12 april is meer dan vijfenzestig procent van alle mensen op aarde gevaccineerd met deze schadelijke stoffen. Dat zijn meer dan 5,1 miljard zielen.


  Als de onheilspellende trends zich voortzetten, zullen we binnenkort worden geconfronteerd met de grootste catastrofe die de mensheid ooit heeft gekend, met miljarden mensen wiens gezondheid in gevaar is gebracht of is geruïneerd.

  Deze ramp werd veroorzaakt door meedogenloze fanatieke vaccinatie-zeloten die het grootste deel van de wereldbevolking injecteerden met haastig verzonnen en onjuist geteste stoffen die zelfs faalden in klinische fase II-onderzoeken. Hoe nijpend onze situatie ook is, we moeten nog spreken over de vele mensen die al zijn omgekomen door deze gevaarlijke drugs.

  Het is erg belangrijk dat vaccinfabrikanten verantwoordelijk worden gehouden voor hun acties. Er zijn genoeg gegevens om hen verantwoordelijk te houden voor de catastrofe die ze over de mensheid hebben gebracht. Deze gegevens moeten worden vrijgegeven en voor iedereen zichtbaar gemaakt.

  Omdat de geschiedenis van vaccinatie is ondermijnd door de torenhoge ziektegevallen en het onevenredige aantal gevaccineerde mensen die ziek zijn en sterven, is de wilde vaccinatie-kruistocht voorlopig enigszins versoepeld. Vaccinatieactivisten en hun mediapartners gebruiken momenteel de oorlog in Oekraïne om de publieke aandacht af te leiden van het falen van hun bedrijf. Ze zijn verrassend succesvol geweest met deze afleidingstactiek. Terwijl slechts een paar maanden geleden de niet-gevaccineerden tot officiële haatobjecten werden verklaard, zijn Vladimir Poetin en de Russen nu het doelwit van publieke woede en verontwaardiging.

  Het is echt verbazingwekkend hoe goedgelovig en gehersenspoeld het grootste deel van het publiek is.

  Denk maar aan de proclamatie die het Witte Huis afgelopen december heeft uitgegeven, waarin onheil en dood wordt toegewenst aan de onaanraakbaren:

  Het blijkt dat de dingen niet zijn gegaan zoals Joe Biden en zijn handlangers hadden gewild. Zoals de briljante Igor Chudov opmerkt, zijn het de gevaccineerden die vandaag in de problemen zitten:

  “De ziekenhuizen worden overspoeld met gevaccineerden. Eindeloze Covid-herinfecties op korte termijn die het VK en de rest van de westerse wereld teisteren, glijden af ​​naar chronische Covid”.

  Overigens is deze zielige verklaring van het Witte Huis gemaakt door dezelfde man – Joe Biden – die het Amerikaanse volk vorig jaar beloofde:

  “Je krijgt geen COVID als je deze vaccins krijgt.”

  Hoe komt het dat deze leugenaars nooit verantwoordelijk worden gehouden voor hun leugens en slechte daden?

  Omdat we weten hoe deze mensen te werk gaan, kunnen we er zeker van zijn dat zij zullen proberen hun kruistocht voor de vaccinatie nieuw leven in te blazen wanneer zich een gelegenheid voordoet. Vroeg of laat zullen zij een nieuwe variant of een stijging van het aantal sterfgevallen gebruiken om het goedgelovige publiek bang te maken voor een nieuwe ronde van de schadelijke injecties.

  Als we de vaccineerders niet verantwoordelijk houden voor de ramp die ze teweeg hebben gebracht, zullen ze niet alleen verrijkt en gesterkt weglopen van hun wandaden, maar zullen ze in de toekomst nog meer massaal lijden en dood veroorzaken.

  Pfizer, Moderna, Biden, Fauci, Walensky, Gates en honderden van hun medewerkers in de medische wereld, de regering, Big Tech en de media moeten voor de rechtbank worden gedaagd om verantwoording af te leggen voor hun daden.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:  0 reacties :

  Een reactie posten