BREEK! Attje Kuiken gekozen als nieuwe fractieleider PvdA

Datum:
 • vrijdag 22 april 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Attje Kuiken, die in met name rechtse kringen bepaald niet gewaardeerd wordt omdat ze vooral altijd heel chagrijnig is en weinig geduld heeft met andersdenkenden, is door de fractie van de PvdA gekozen als nieuwe fractieleider.


  Michael van der Galien 22-4-2022


  Ze versloeg Henk Nijboer, haar tegenstrever die natuurlijk geen schijn van kans had toen een vrouw zich kandidaat stelde.

  Toen Attje Kuiken gisteren aankondigde dat ze zich kandidaat stelde voor het fractievoorzitterschap van de PvdA reageerden veel Twitteraars op toch wat onvriendelijke wijze. Niet zo gek natuurlijk, want mevrouw wordt alleen gewaardeerd in PvdA-kringen zelf. Met name rechts Nederland heeft al tijden niets met d'r. Ze is namelijk ontzettend fel, laat anderen zelden uitspreken, en wordt helemaal gek als iemand er fundamenteel andere denkbeelden op nahoudt dan zijn.

  Maar bij de PvdAhael van dert Galien zelf vinden ze zo'n controversiële, ongeduldige, anti-empathische havik blijkbaar ge-wel-dig. Want mevrouw is zojuist door haar fractie gekozen als fractievoorzitter.

  Jawel, Attje Kuiken is de nieuwe Lilianne Ploumen.

  Met deze keuze maakt de PvdA niet alleen voor de zoveelste keer duidelijk dat vrouwen daar systematisch de voorkeur krijgen boven mannen, maar ook dat ze graag de aanval willen inzetten op andersdenkenden. Deze partij wordt fél - feller dan we haar misschien wel twintig jaar lang gezien hebben.

  En dat niet alleen, maar haar overwinning tegen Nijboer duidt er ook nog eens op dat de fractie wíl dat de samenwerking met de cryptocommunisten van GroenLinks intenser wordt. Want dat was haar "belofte" voor de verkiezingen aan haar fractiegenoten. Zij zou daar vol op inzetten.

  Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

  Nou, daar gaan we dan. De PvdA wordt een felle donkerrode partij die andersdenkenden steevast gaat wegzetten als nazi's, en die graag samenwerkt met halve en hele stalinisten.

  Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

  DDS  2 reacties :

  Anoniem zei

  Een van de meest achterlijke politici die ons regelrecht de EU slavernij in drijft.

  Anoniem zei

  Waarom denk je dat, anoniem 1?

  Een reactie posten