BioNTech verklaart definitieve goedkeuring van zijn Coronavaccin onwaarschijnlijk

Datum:
 • vrijdag 29 april 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  In bijna alle landen van de wereld, met uitzondering van China, zijn de Coronamaatregelen opgeheven of althans opgeschort.


  28-4-2022


  “Beschamend onwillig om te leren” zijn alleen Oostenrijk (verplichte inentingswet) en, in mindere mate, de “hardcore troepen” van Duitsland rond hun “Coronahystericus” Lauterbach, schrijft Unser-mitteleuropa.com.

  De steeds duidelijker wordende bijwerkingen van vaccinatie en de ondoeltreffendheid van de vaccins hebben de mensen “vaccinatiemoe” gemaakt. Het bedrijf BioNTech geeft dit zelfs zelf toe.

  Aankondiging dat de nieuwe vaccins slechts beperkt effect hebben

  Volgens het bedrijf zelf werkt het aan vaccins die ook werkzaam zouden moeten zijn tegen coronamutaties, zoals wallstreet:online ook meldt.

  BioNTech (de Duitse instantie van Pfizer) moest echter aan de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) toegeven dat de werkzaamheid van zijn huidige Coronavaccin misschien niet voldoende zou zijn voor een permanente goedkeuring door de regelgevende instanties.

  Zij verklaarden dat “het mogelijk is dat wij niet in staat zijn voldoende werkzaamheid of veiligheid van ons COVID-19 vaccin en/of variant-specifieke formuleringen aan te tonen om permanente reglementaire goedkeuring te verkrijgen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, de Europese Unie of andere landen waar het vaccin is goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen of een voorwaardelijke goedkeuring voor het in de handel brengen heeft gekregen”.

  Het verbaast ons dat zelfs op de bijwerkingen gewezen werd door BioNTech in hun verklaring aan de SEC. Zij legden uit dat zich ernstige ongewenste bijwerkingen kunnen voordoen in hun klinische proeven of zelfs na het verkrijgen van de wettelijke goedkeuring.

  Bovendien, aldus het bedrijf, is de duurzaamheid van de immuunrespons nog niet bewezen in klinische proeven. BioNTech kon ook niet garanderen dat nieuw ontdekte of ontwikkelde veiligheidsproblemen zich niet zouden voordoen.

  Samenvattend zegt BioNTech dan: “de latere ontdekking van voorheen onopgemerkte problemen zou de commerciële verkoop van het product negatief kunnen beïnvloeden, kunnen leiden tot beperkingen van het product, of ertoe kunnen leiden dat het product uit de handel wordt genomen.”

  Zoals men zou verwachten, gaat het om winstbejag en helemaal niet om de schade voor de mens die reeds aan het licht is gekomen.

  VS-regelgeving verplicht tot openbaarmaking van risico’s

  De beursvoorschriften van de VS verplichten onder andere BioNTech om op alle risico’s te wijzen, anders kunnen schadeclaims worden ingediend. Daarom wordt aanbevolen dat BioNTech zich niet uitsluitend concentreert op de ontwikkeling van een “doeltreffend” Coronavaccin, maar zijn aandacht richt op bijvoorbeeld het gebied van de oncologie.

  Als we naar de koers van het aandeel van het bedrijf kijken, zien we dat die nog steeds in een neerwaartse trend zit, en de laatste maanden schommelt tussen 120 en 185 dollar. Aan de beurskant wordt echter een nieuw dieptepunt verwacht vanwege de wereldwijd afnemende “belangstelling” voor de vaccinatie.

  Al met al werd het bedrijf uiteindelijk gedwongen bekend te maken dat noch de werkzaamheid, noch voldoende klinische studies de goedkeuring van het zogenaamde vaccin kunnen rechtvaardigen.

  Van de kant van de politici, vooral in Duitsland en Oostenrijk, die nog steeds vasthouden aan de vaccinatiehysterie, moet men niet meer spreken van “ongeïnformeerdheid”, maar van opzettelijke ignorantie. Het is de hoogste tijd voor passende consequenties.


  Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  0 reacties :

  Een reactie posten