Australische senator verbijstert parlement: Ontmaskert Klaus Schwab en zijn ‘Marxistisch Wereld Economisch Forum’ (Video)

Datum:
 • donderdag 7 april 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • De boodschap van het Wereld Economisch Forum is ontworpen om onschuldig te lijken, terwijl in feite de ideologie die eraan ten grondslag ligt revolutionair en destructief is.” – Australische senator Alex Antic


  7-4-2022

  Tijdens een parlementszitting op dinsdag heeft de Australische senator Alex Antic het “marxistische Wereld Economisch Forum” (WEF) ontmaskerd en onthuld hoe zij hun Young Global Leader afgestudeerden gebruiken om regeringen wereldwijd binnen te dringen, meldt RAIR. Senator Antic is vastbesloten te onthullen hoe ver de invloed van het WEF in Australië reikt.

  WEF infiltreert regeringen

  “Het is een ideologie die overal ter wereld regeringen binnensluipt,” aldus Antic. De senator refereerde aan Schwabs opmerkingen uit 2017 over zijn controle over de Canadese premier Justin Trudeau en zijn kabinet.

  Waar we nu erg trots op zijn, is de jonge generatie zoals premier (Justin) Trudeau … We dringen door in het kabinet. Zo was ik gisteren op een receptie voor premier Trudeau, en ik weet dat de helft van zijn kabinet, of zelfs meer dan de helft van zijn kabinet, eigenlijk Young Global Leaders van het Wereld Economisch Forum zijn.”

  De WEF-leider wees ook op andere regeringen waar hij is doorgedrongen: “Het is waar in Argentinië, het is waar in Frankrijk – nu met de president, die een Young Global Leader is,” zei Schwab.

  Antic wees erop dat het WEF tegen kapitalisme en vrije markten is en ernaar streeft westerse waarden en politieke processen te ondermijnen. Hij zei dat de groep “doordrenkt is van autoritarisme en marxistische ideologie”. Antic legt uit,

  “Bij nadere beschouwing blijkt het Wereld Economisch Forum een antikapitalistische, anti-vrije markt organisatie te zijn die probeert westerse waarden en politieke processen te ondermijnen, en ze zijn zeer georganiseerd en zeer goed gefinancierd.

  Hun boodschap is ontworpen om onschuldig te lijken, terwijl de ideologie die eraan ten grondslag ligt in feite revolutionair en destructief is. Zij leiden aspirant-leiders op in hun ideologie en helpen hen connecties te leggen in onder meer de politiek, het bedrijfsleven en de kunsten.

  Het WEF is een globalistische organisatie die achter de “Great Reset“-agenda staat, een radicaal plan van de mondiale elites om de wereldeconomie “op nul te zetten” en een Nieuwe Wereldorde te vestigen.

  Het middel voor de Grote Reset is natuurlijk de Coronahoax. Antic legde uit dat het WEF consequent heeft gepleit voor de meest “extreme” en “hardste” Covid lockdown maatregelen, inclusief vaccinatiepaspoorten en vaccinatieplicht.

  “Je hoeft geen politiek filosoof te zijn om uit te vinden dat de staat alles bezit als jij niets bezit,” zei Antic. “Er is een woord voor: het is ‘communisme’. Het Wereld Economisch Forum en zijn filialen promoten schaamteloos de afschaffing van privébezit.”

  Kijk hoe de Australische senator Alex Antic het parlement toespreekt:


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:  0 reacties :

  Een reactie posten