Wat hebben Biden, Klaus Schwab & CIA te maken met Amerikaanse biolabs in Oekraïne?

Datum:
 • woensdag 9 maart 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  Maandag zei het Russische leger tijdens een persconferentie dat er meer dan 30 Amerikaanse biolabs in Oekraïne staan. 


  Robin de Boer 9-3-2022

  Luister naar dit artikel

  NineForNews.nl
  00:00 / 01:44

  Maandag zei het Russische leger tijdens een persconferentie dat er meer dan 30 Amerikaanse biolabs in Oekraïne staan. Daar werkt het Amerikaanse bedrijf Black & Veatch volgens de Russen samen met het Pentagon aan geheime projecten.

  Het bedrijf, waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord, onderhoudt banden met het Amerikaanse ministerie van Defensie en werkt al sinds 2003 met het Pentagon. Black & Veatch heeft niet alleen in Oekraïne laboratoria gebouwd, maar ook in Azerbeidzjan, Kameroen, Thailand, Ethiopië, Vietnam en Armenië.

  Hetzelfde kantoor

  In 2014 werd het bedrijf Metabiota – dat gespecialiseerd is in het detecteren, volgen en analyseren van ziekte-uitbraken – bij de projecten in Georgië en Oekraïne betrokken. De twee bedrijven zitten in hetzelfde kantoor in Kiev.

  Metabiota is opgezet met hulp van de zoon van president Joe Biden, Hunter Biden, en zijn investeringsfirma Rosemont Seneca Technology Partners (RSTP).

  Young Global Leader

  In juni vorig jaar onthulde The National Pulse dat de firma van Biden Metabiota heeft gefinancierd. RSTP gaf het bedrijf 30 miljoen dollar om te helpen ‘de wereld te beschermen tegen de verspreiding van epidemieën’.

  Metabiota werkt ook samen met In-Q-Tel, de investeringstak van de CIA. Oprichter van Metabiota, Nathan Wolfe, is bovendien een Young Global Leader van het World Economic Forum van Klaus Schwab.

  En zo is de cirkel weer rond.

  (Video verwijderd? Klik hier...)  0 reacties :

  Een reactie posten