Veranderd DNA – Dr. Peter McCullough bespreekt de gevaarlijke langetermijneffecten van COVID-19 “vaccins”

Datum:
 • zondag 20 maart 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • Tijdens de 15 maart aflevering van “Zeee Media” podcast met presentatrice Maria Zeee sprak Dr. Peter McCullough over de gevaarlijke langetermijneffecten van COVID-19 injecties.


  19-3-2022


  Er komen alarmerende statistieken uit de Verenigde Staten: vrouwelijke onvruchtbaarheid zag een stijging van 472 procent en longembolie, 468 procent. Recente bevindingen van de “Second Opinion” conferentie van senator Ron Johnson zagen ook de eierstokklachten met 437 procent stijgen, terwijl teelbalkanker met 369 procent toenam, bericht Mary Villareal.

  Op de conferentie van 24 januari waren er meer dan een dozijn vooraanstaande klinische wetenschappers aanwezig die COVID-19 behandelen. Er waren ook ontwikkelaars van vaccins, verpleegsters, patiënten en advocaten. Wat de conferentie aantoonde was dat de gegevens over de hele linie consistent zijn wat betreft de toename van bijwerkingen na vaccininjecties.

  Er was onlangs ook een zeer verontrustende bevinding waaruit bleek dat het gebruik van vaccins aanleiding kan geven tot de bezorgdheid over van vaccins afgeleid DNA, dat in het genoom van de gastheer geïntegreerd kan worden en de integriteit van het genomisch DNA kan aantasten en mogelijk toxische bijwerkingen kan zien.

  “Als boodschapper-RNA te lang in het lichaam blijft, is het mogelijk dat aanzienlijke hoeveelheden daarvan in feite de basenparen van het DNA tegen het boodschapper-RNA beginnen op te stellen en de omgekeerde code maken,” legde McCullough uit.

  In een proces dat omgekeerde transcriptie heet, roept een levercellijn de DNA-code op van ten minste een deel van het spike-eiwit dat zich in de menselijke celkern bevindt, en verandert het in zo’n zes uur na de injectie van het vaccin.

  McCullough zei dat wetenschappelijke kringen dit proces zorgvuldig hebben bekeken, en zij geloven dat het middelste segment van de DNA-streng bijna geheel getranscribeerd werd voor het spike-eiwit, dat in de menselijke kern werd overgebracht.

  De Centers for Disease Control and Prevention zeiden dat er geen enkele manier is dat deze genetische vaccins het menselijk genoom zouden kunnen veranderen, maar dat is niet waar. McCullough zei dat hij en een collega reeds gepubliceerd hebben wat zij dachten dat er zou gaan gebeuren op grond van de configuratie van het boodschapper-RNA.

  “Wij hopen dat er genbewerking en genensplitsing en andere corrigerende, u weet wel, natuurlijke processen zijn die dit boodschapper-RNA kunnen wegwerken,” zei McCullough, om niet te veel schade aan het menselijk genoom toe te brengen, en om het spike-eiwit uit het lichaam te krijgen.

  Er zijn echter ook andere repercussies van DNA-interferentie, afhankelijk van de vraag of de invoeging in de chromosomen gebeurt.

  Zweeds onderzoek toont aan dat RNA in het genoom van menselijke cellen kan worden geïntegreerd

  McCullough haalde het Alden-paper aan, van de hand van Markus Alden uit Zweden, dat omkeerbare levereffecten aantoonde bij dieren die het vaccin hadden gekregen. De studie toonde aan dat het COVID RNA omgekeerd getranscribeerd kan worden en in het genoom van menselijke cellen geïntegreerd kan worden.

  Zij onderzochten de effecten van het vaccin op de menselijke levercellijn in vitro en voerden een PCR-test uit op de uit het RNA geëxtraheerde cellen. Het team kon hoge niveaus van het vaccin in de cellen ontdekken en veranderingen in de genexpressie van de long interspersed nuclear elements, wat een vorm van reverse transcriptase is. Door de snelle opname van het vaccin kan het RNA intracellulair in DNA getranscribeerd worden in slechts zes uur na blootstelling aan het vaccin.

  Mensen als McCullough waarschuwen al lang voor de negatieve effecten van de vaccins, maar de mensen voelden de druk en dachten dat ze niet konden werken als ze de injecties niet namen. Het lijkt er echter op dat deze mensen troost vinden in het feit dat zij een deel van de mogelijke gezondheidsproblemen vermeden hebben.

  “Factcheckers hebben nooit kunnen zeggen dat er verkeerde informatie gegeven wordt, omdat ik gewoon de gegevens citeer,” zei McCullough over hun aandringen op de gevaren van het vaccin. “Wij hebben meerdere gegevensbronnen die erop wijzen dat de vaccins averechts werken. Enkele van de beste gegevensreeksen komen nu naar buiten, en die laten een toenemend aantal gevallen, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen zien.”

  Bekijk de video hieronder om meer te weten te komen over COVID-19 vaccins van Dr. Peter McCullough.


  Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram 


  0 reacties :

  Een reactie posten