Totalitaire tendensen in de coronacrisis. Een gesprek met Christiaan Alting von Geusau

Datum:
 • woensdag 16 maart 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Ad Verbrugge in gesprek met jurist en rechtsfilosoof Christiaan Alting von Geusau over de uitwassen van het beleid rondom de coronapandemie.


  16-3-2022
  Het artikel van Christiaan vind je hier: https://brownstone.org/articles/total... De Nederlandse vertaling vind je hier: https://www.ewtn.lc/nieuws/totalitari... -- De Nieuwe Wereld TV is een platform dat mensen uit verschillende disciplines bij elkaar brengt om na te denken over grote veranderingen die op komst zijn door een combinatie van snelle technologische ontwikkelingen en globalisering. Het is een initiatief filosoof Ad Verbrugge in samenwerking met anchors Jelle van Baardewijk, Marlies Dekkers, Marthe van Rijn en Thomas Bollen. De Nieuwe Wereld TV wordt gemaakt in samenwerking met Centrum Ethos aan de VU en Filosofische School Nederland. Draag bij aan de eindejaarsactie: https://www.gofundme.com/f/decemberac... Volg ons! https://linktr.ee/de_nieuwewereld Wil je ons steunen? Dat kan hier: https://www.whydonate.nl/donate/denie..

  De Nieuwe Wereld
  1 reacties :

  Anoniem zei

  Er zijn mensen die klakkeloos Regering en Media volgen en inmiddels dermate geïndoctrineerd zijn dat het implanteren van een chip, zoals inmiddels door de WHO en WEF is voorgesteld, niet meer nodig is want ze zullen blindelings elk bevel van Overheid en Media opvolgen.
  Dan is er ook een redelijk grote groep mensen die hun gezond verstand gebruiken en sprakeloos en machteloos de idioterie om zich heen aanschouwen.
  Zo zullen de wat slimmere Duitsers met karakter in de jaren 30 van de vorige eeuw ook machteloos en sprakeloos om zich heen gekeken hebben over het onheil wat er over ze werd afgeroepen. Vergeet ook niet het zeer grote aantal Nederlandse burgers en zeker de ambtenaren die blij waren dat ze voor een paar gulden hun Joodse medeburgers aan de Duitsers konden verraden zodat ze vermoord konden worden.
  U weet: de geschiedenis herhaalt zich.

  Een reactie posten