Terwijl de ogen gericht waren op Oekraïne raakte een nieuwsfeit ondergesneeuwd dat de hele coronagekte ontmaskert

Datum:
 • zondag 13 maart 2022
 • in
 • Categorie: , , , ,
 •  

  Terwijl alle ogen gericht waren op Oekraïne, raakte deze week een opmerkelijk nieuwsfeit ondergesneeuwd dat de hele coronagekte ontmaskert.


  Robin de Boer 13-3-2022


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:39


  Tess Lawrie, werkzaam als adviseur voor de Wereldgezondheidsorganisatie, deed voor de uitrol van de coronavaccins samen met een aantal andere wetenschappers onderzoek naar het gebruik van ivermectine als medicijn tegen corona. Ze kwamen tot dezelfde slotsom: ivermectine werkt als medicijn tegen corona, 80 procent van de patiënten herstelt.

  Een andere onderzoeker, Andrew Hill, kreeg van de WHO de opdracht om een metastudie te doen naar studies over ivermectine. Dr. Hill schreef dat ivermectine inderdaad werkt, maar voegde er meteen aan toe dat er nog onvoldoende bewijs is.

  De grootste fraude ooit

  Lawrie confronteerde hem, waarna Hill liet doorschemeren dat hij zijn tekst heeft laten schrijven door Unitaid, een groep waar onder meer Bill Gates in heeft geïnvesteerd. Dankzij de metastudie van Hill mocht ivermectine niet langer als medicijn tegen corona worden gebruikt. Vervolgens kreeg Gates alle ruimte om zijn vaccins uit te rollen.

  De Belgische journalist Alain Grootaers spreekt in een opiniestuk voor website Doorbraak van ‘de grootste fraude ooit’. Hij wijst erop dat de prikken vele mensen de dood in hebben gejaagd of zwaar ziek hebben gemaakt door de bijwerkingen.

  Lawrie maakte een 18 minuten durende video die Stefan Noordhoek heeft voorzien van Nederlandse ondertiteling. Ook heeft hij er een artikel over geschreven op Substack. Enkele dagen voor de publicatie van het artikel van dr. Hill maakte Unitaid, de sponsor van het artikel, een bedrag van 40 miljoen dollar over.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Desastreuze gevolgen

  In de video is te zien hoe Hill op het laatste moment 180 graden draait en tégen de bewezen werking van ivermectine adviseerde en het gebruik ervan afraadde. Met desastreuze gevolgen.

  Data-analist Wouter Aukema bekeek de video en reageert: “Met tranen in de ogen zag ik zojuist keihard op beeld hoe een door de WHO ingehuurde wetenschapper zich heeft laten corrumperen zodat de wereld geen goedkope ivermectine kon inzetten tegen covid.”

  “Huilen doe je soms van woede en verdriet tegelijk. Huisartsen, in de persoon van Rob Elens, werden meteen op de vingers getikt toen ze tijdens de eerste golf met medicijnen covid probeerden te behandelen. En begin 2021 kwam er nog de dreiging van boete bij,” merkt huisarts Els van Veen op.


  0 reacties :

  Een reactie posten