Russische invasie in Oekraïne – Dag tien

Datum:
 • zondag 6 maart 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Het is een kwestie van tijd voor Oekraïne niet meer zal bestaan, en omdat Oekraïne in het verleden ook nooit bestaan heeft, kun je zeggen dat er een historische vergissing rechtgezet wordt.


  6-3-2022


  Het Russische ministerie van Defensie is de weg ingeslagen van de vernietiging van de militaire infrastructuur van Oekraïne, dit deel van de operatie is nu feitelijk bijna voltooid – Poetin.

  De NAVO stuurt wel wapens in de hoop meer zinloze doden te veroorzaken, maar durft zelf gelukkig niet in te grijpen.

  Poetin dreigde vandaag nog eens –

  Zodra een land probeert een vliegverbod boven Oekraïne in te stellen, ook al is het vanaf zijn eigen grondgebied – dan maak je nu deel uit van het conflict en breng je de Russische troepen in gevaar. En het maakt ons niet uit van welke alliantie je op dat moment lid bent (NAVO). De gevolgen zullen catastrofaal zijn, niet alleen voor Europa, maar voor de hele wereld.

  Omsingeld

  Op de kaart hierboven is duidelijk te zien dat er drie gebieden omsingeld zijn. Dat zijn de gebieden waar de voornaamste strijdkrachten van Oekraïne zich bevinden.

  Mariopol is inmiddels helemaal rood gekleurd. Dat groene lijntje op de (opklikbare) kaart is de vluchtelingencorridor, maar Azov wil de bevolking nog steeds niet laten gaan en houdt ze gegijzeld als menselijk schild, zoals hieronder in filmpjes te zien.

  Het blauw gearceerde gebied rechts is waar het Oekraïense leger zich samengetrokken had ter voorbereiding voor een aanval op Donbass, die dus voorkomen is door de preventieve Russische inval. Daarmee staat het sterkste deel van het Oekraïense leger vast. Tel dat op bij dat de Russen op de meeste wegen wegblokkades opgericht hebben en het Oekraïense leger kan weinig meer doen. Laten we hopen dat Oekraïne zich onvoorwaardelijk overgeeft en zich niet tot de laatste Oekraïner dood vecht voor de Amerikaanse Deep State.

  Kiev is ook bijna omsingeld.

  Kharkov

  Mariopol

  Hoe zal de oorlog eindigen?

  Als Rusland de militaire operatie zou beperken tot Donbass, dan zouden de Oekraïense strijdkrachten voortdurend nieuwe wapens krijgen, zei Poetin vandaag. Vandaar dat de operatie uitgebreider is.

  Tot deze kaart kwam ik de afgelopen twee dagen ook al, nadat ik oorspronkelijk er vanuit ging dat Rusland slechts tot aan de Djnepr op zou trekken:

  De oorlog is niet over als hij over is

  De Turkse geheime dienst heeft de Oekraïense geheime dienst geholpen bij het inkopen van jihadis in Idlib voor $3.000 per persoon om een CIA terreurcampagne te starten in Oekraïne eens Rusland het veroverd heeft.


  Het wordt steeds duidelijker dat de VS Rusland er toe aangezet hebben (geen keuze gegeven hebben) om binnen te vallen met de bedoeling een Syrië/Afghanistan scenario te creëren.

  Het doel is Rusland te verzwakken op dezelfde manier als de VS in de jaren tachtig de Sovjet-Unie hebben verzwakt met een oorlog in Afghanistan.

  En het grootste slachtoffer van deze islamitische-terreur proxy-oorlogen van de VS, is Europa.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen
  0 reacties :

  Een reactie posten