Poetin verklaart Nederland de oorlog | #44

Datum:
 • donderdag 10 maart 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  In een ongekende stap heeft Rusland alle export naar het westen stopgezet.  10-3-2022  Support ons met een bitcoin donatie 👉 https://vforvalentine.com/support/ Join ons Telegram kanaal 👉 https://t.me/toevluchtsoord Poetin heeft een economisch kernwapen ingezet in het oplopende conflict rondom Oekraïne. In een ongekende stap heeft Rusland alle export naar het westen stopgezet. Nederland is na China de grootste handelspartner met Rusland en de gevolgen zijn vooral voor Nederland ontzettend groot. Maar een groot deel is afhankelijk van olie en gas van Rusland. De EU en VS zijn nu in een 'full scale' economische oorlog verwikkeld en dit terwijl deze economieën door jaren lang politiek wanbeleid al aan het wankelen zijn. Benzine, energie, brood alles ging al door het dak en het wordt er nu niet echt beter op. Maar wie de oorzaak van dit alles vooral bij Poetin ligt heeft braaf de propaganda gevolgd, maar niet goed opgelet. We analyseren de oorzaak, de gevolgen en de oplossingen die een klein land als Nederland kan nemen in de wereldwijde conflict. Abonneren doe je hier 👉 https://www.youtube.com/channel/UCw-6... ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 📺 Volg Robert via: ▪️https://twitter.com/ValentineRW ▪️https://www.facebook.com/RobertWValen... ▪️https://www.instagram.com/robertwvale... 🎮 Volg Boris via: ▪️https://twitter.com/GKBoris ▪️https://www.instagram.com/gkboris/ 🚀 V for Valentine is te vinden op Spotify, Apple Podcast en Youtube: ▪️ Spotify: https://open.spotify.com/show/6t2PWq9... ▪️ Apple: https://podcasts.apple.com/nl/podcast... ▪️ Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCw-6... 📩 Website ▪️ https://vforvalentine.com/ ⏰ Timestamps ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Wil je geen enkele video meer missen? Geef deze video dan aan thumbs up, abonneer op ons kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist! 👉🏻 https://www.youtube.com/channel/UCw-6... ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 🔍 Bronnen ▪️ https://www.businessinsider.com/putin... ▪️https://wits.worldbank.org/CountryPro... ▪️https://tradingeconomics.com/russia/e... ▪️https://www.ad.nl/politiek/ollongren-... ▪️https://www.netkwesties.nl/1573/front... ▪️https://www.tweedekamer.nl/kamerstukk... ▪️https://twitter.com/NevermindJan/stat... ▪️https://www.ad.nl/video/serie/-911/pr... ▪️https://www.ad.nl/politiek/kaag-tempe... https://www.ad.nl/binnenland/sywert-v... https://www.ad.nl/politiek/kabinet-ga...

  V for Valentine

  1 reacties :

  Anoniem zei

  De Great Reset kan de bestuurders niet snel genoeg gaan. Iedereen met een tuintje maar de eigen groente en aardappels verbouwen, zelf water gaan zuiveren en een windmolen in de tuin voor de broodnodige stroom. Dan kunnen we in ieder geval als het waait nog wat stroom opwekken.
  Natuurlijk is dat niet weggelegd voor beneden modaal want die kunnen zich dat financieel niet veroorloven. Onze politici hoeven zich helemaal nergens zorgen over te maken, daar zorgt Klaus Swab wel voor.

  Een reactie posten