Pfizer documenten vrijgegeven terwijl u naar Oekraïne keek – Ontelbare doden, bijwerkingen, miskramen

Datum:
 • zaterdag 5 maart 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Nu weten we waarom Pfizer die documenten 75 jaar lang verborgen wilde houden. 9 pagina’s met bijwerkingen – 42.000 meldingen in de eerste 3 maanden waar ze vanaf wisten.


  5-3-2022


  Dat Pfizer de data nu vrijgeeft is de perfecte timing voor hen. De media zal zich richten op Rusland en de schokkende waarheid verbergen.

  Het lijkt erop dat het Pfizer vaccin het nieuwe Golf Oorlog Syndroom of Thalidomide wordt.

  1223 mensen overleden, nog eens 11.000 zijn nooit hersteld van bijwerkingen van de Pfizer test proeven. Wie weet hoeveel er nog stierven na afloop van de proeven. Waarom hebben onze regeringen dit aan hun mensen opgedrongen? Schandalig.


  Slechts 9 pagina’s met bekende bijwerkingen alvorens het vaccin vrij te geven aan het publiek. Geen wonder dat Pfizer en de FDA gezamenlijk een federale rechter hebben gevraagd of ze de testgegevens over 55 jaar mochten vrijgeven, in plaats van onmiddellijk.

  Linkje naar de data:

  3% van menselijke testratten stierf tijdens de klinische tests, maar toch werd het uitgerold. Rapporten van vandaag tonen 8 volle pagina’s met bijwerkingen met ernstige en levensveranderende ziekten en hartkwalen.

  En zoals ik al bericht had zit het binnen 6 uur in je DNA.

  Er zal wel meer boven komen drijven de komende dagen, dat lijkt me onvermijdelijk. Oekraïne zal het niet kunnen stoppen tenzij ze besluiten nucleair te gaan.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen


  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:  0 reacties :

  Een reactie posten